Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Δευτέρα 27 Απριλίου 2015

ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ…. ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ!!!

meil
του Χρήστου Χατζηαναστασίου
Ιδρυτή Ελλήνων Πολιτεία
 * Πτυχιούχου Πολιτικών Επιστημών Παντείου Παν/μιου
 
Η απομόνωση Βαρουφάκη στο τελευταίο Eurogroup στη Ρίγα της Λεττονίας δεν είναι μια προσωπική στάση εναντίον του Έλληνα Υπουργού των Οικονομικών.
Είναι μια συνολική συμπεριφορά εναντίον της Ελλάδος και αποδεικνύει περίτρανα αυτό που εκατοντάδες χρόνια δεν μπορούν να αποφύγουν οι ξένοι, εχθροί και σύμμαχοι για τη χώρα – οικόπεδο – σε όλον τον πλανήτη!!


Αν κοιτάξει κανείς ιστορικά, Περσικοί πόλεμοι, εποχή Μ. Αλεξάνδρου, Ρωμαϊκή και Βυζαντινή Αυτοκρατορία, Παγκόσμιοι πόλεμοι όλες οι μεγάλες δυνάμεις στόχευαν στο ανατολικό πέρασμα της Μεσογείου.

Ένα πέρασμα που σε αυτόν τον τρίτο Παγκόσμιο – οικονομικό – πόλεμο είναι αδύνατον όλες αυτές οι δυνάμεις να αγνοήσουν τη χώρα των «τεμπέληδων» όπως οι ίδιοι ισχυρίζονται, την Ελλάδα!!


Οι νέες ισορροπίες και το δόγμα της ανταγωνιστικής οικονομίας όπως οι ίδιοι θέλουν να λένε δεν είναι τίποτα άλλο από το τέλειο έγκλημα των δανειστών….
Αν δει κάποιος ότι το σύνολο των μεταρρυθμίσεων αφορά εργασιακές σχέσεις, συνταξιοδοτικό, ασφαλιστικό, χαμηλούς μισθούς κλπ. καταλαβαίνει κανείς ότι η Ελλάδα -Έλληνες- δεν μπορεί να έχουν διαφορετικά προνόμια από τους υπόλοιπους Ευρωπαίους επειδή το μεγάλο χάρισμα τους είναι να κατοικούν στο καλύτερο σταυροδρόμι του πλανήτη. Σε εκείνο το γεωγραφικό χώρο όπου θα παιχτεί το τελευταίο δράμα του ασθενούς καπιταλισμού.  Και τούτο διότι ο τερματικός σταθμός που λέγεται Ελλάδα θα είναι ο διάδρομος του ανταγωνισμού ανάμεσα στις αγορές της Ανατολής και του ανεπτυγμένου αλλά ταυτόχρονα κορεσμένου Δυτικού κόσμου.


Όλες οι αναφορές περί βιώσιμου χρέους, η τήρηση και εφαρμογή μνημονιακών όρων και όλα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας από τα ελεγχόμενα μέσα ενημέρωσης είναι ένα καλοστημένο παραμύθι το οποίο δεν μπορεί να κατανοηθεί από την πλατιά μάζα παρά μόνο από εξειδικευμένους οικονομολόγους ή πολιτικούς αναλυτές γεγονός που φανερώνει ότι η θεωρία της οικονομικής ανάπτυξης είναι απλά μια θεωρία.


Το διακύβευμα μιας πιθανής εξόδου της χώρας από το ευρώ φαντάζει λεπτομέρεια μπροστά στις πραγματικές απώλειες που θα έχουν οι δανειστές έναντι της Ελλάδος.


Το μεγαλύτερο μέρος του χρέους είναι μία «φούσκα» και αυτό το γνωρίζουν πολλοί οι Ευρωπαίοι ηγέτες. Οι οποίοι ποτέ δεν θα αποδεχθούν ότι το πρόβλημα είναι τελικά το status qwo της Ελλάδος και όχι ο εκάστοτε Υπουργός Οικονομικών. Όλα τα παραπάνω σε έναν άλλο αντίλογο θα μπορούσαν να είναι «λαϊκισμοί» και οι οπαδοί του ρεαλισμού να επιχειρηματολογούν ότι μνημόνια υπάρχουν και σε άλλες χώρες της Ευρωζώνης. Η διαφορά όμως με τα άλλα κράτη – μέλη είναι ότι η Ελλάδα, είναι η μοναδική χώρα από όλες αυτές που δέχθηκε περιορισμό των εξαγωγών της και δεκάδες κοινοτικές οδηγίες συρρίκνωσης της ήδη μικρής βιομηχανικής της παραγωγής. Υπό αυτές τις προϋποθέσεις το έγκλημα… των δανειστών είναι ακόμη χειρότερο διότι το να απομονώσεις ένα πολιτικό πρόσωπο μπορεί να είναι βίτσιο ή και προσωπική βεντέτα δεν μπορεί όμως να είναι απόφαση με μακροχρόνια οικονομικά οφέλη.


Οι δανειστές πρέπει να καταλάβουν ότι σχεδόν όλος ο πληθυσμός έχει καταλάβει ότι εκτελούν ένα καλοστημένο σχέδιο και όσο θα πιέζουν με μέτρα θανάτου το μυαλό του κάθε πολίτη θα πηγαίνει στο τέλειο και οργανωμένο έγκλημα τους που ακούει στο τέλος της Ελλάδος!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου