Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Σάββατο 25 Απριλίου 2015

Αποκάλυψη: Ο Μάρδας αρθρογραφούσε προεκλογικά εναντίον του "αριστερού λαϊκισμού" του ΣΥΡΙΖΑ

mardas
 Σε μια σοβαρή αποκάλυψη προέβη ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος για τον Δημήτρη Μάρδα, το βράδυ της Παρασκευής στη Βουλή, καθώς έβγαλε στην επιφάνεια ένα άρθρο του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών, στο οποίο είχε εξαπολύσει σφοδρότατη επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ.
Έχοντας τίτλο "Το μεγαλείο του λαϊκισμού και τα μνημόνια", ο Δημήτρης Μάρδας καυτηρίαζε τον αριστερό λαϊκισμό σημειώνοντας: "οι λαϊκιστές της Δεξιάς (που σχίζουν φύλλο-φύλλο το Μνημόνιο) και της Αριστεράς (που θα το
σχίσουν μια και έξω), προσπαθούν να δείξουν στους Έλληνες ψηφοφόρους πόσο κακοί είναι ή θα είναι απέναντι στην τρόικα...".
Ο υπουργός μετά την αποκάλυψη του κειμένου έσπευσε να δικαιολογηθεί λέγοντας ότι "έχω γράψει συνολικά 220 άρθρα από το 2009. Μόλις 3-4 αφορούν τον ΣΥΡΙΖΑ τα υπόλοιπα αφορούν και εσάς και ένα καθεστώς που το χαρακτηρίζω φαύλο".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου