Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Κυριακή 19 Απριλίου 2015

Γνωρίστε τα τέσσερα αστέρια της Ελλάδας του NBA

nba
Τεράστια ανάπτυξη υπάρχει κάθε χρόνο στις τάξεις του Ελληνικού Μπάσκετ . Δεν είναι τυχαίο ότι φέτος στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου το NBA παίζουν φέτος τέσσερεις  Έλληνες παίκτες. Πρόκειται για τους Γιάννη Αντετοκούμπο ,Κώστα Κουφό , Κώστα Παπανικολάου ,και Νικ Καλάθη . Ο Γιάννης Αντετοκούμπο είναι ένας από τους καλυτέρους της ομάδας των Bucks . Με μέσο όρο 12,4 πόντους σε 31 λεπτά συμμετοχής ,6,1 ριμπάουντ και 2,1 ασίστ αποτελεί το κινητήριο μοχλό της ομάδας του Milwocy .
Το άλλο αστέρι του Ελληνικού Μπάσκετ που παίζει στο NBA είναι ο Κώστας Παπανικολάου ο οποίος μέχρι το Δεκέμβριο ήταν
ένας από τους καλύτερους παίκτης των Rockets . Δυστυχώς όμως ο τραυματισμός του το Δεκέμβριο είχε σαν αποτέλεσμα τη μείωση της απόδοσης του . Ο Έλληνας άσσος των Rockets έχει σε 43 συμμετοχές έχει μέσο όρο 4,2 πόντους και 2,7 ριμπάουντ σε 15 λεπτά συμμετοχής . Ταυτόχρονα προσέθεσε 2 ασίστ σε κάθε παιχνίδι .
Τα άλλα δύο αστέρια είναι ο Κώστας Κουφός και ο Νικ Καλάθης οι οποίοι είναι συμπαίκτες στοην ομάδα των Grislis με 16,8 λεπτά συμμετοχής ο πρώτος 5,2 ριμπάουντ και 0,8 τάπες είναι ένας εξαιρετικά χρήσιμος <<μηχανισμός >> για την ομάδα των Grislis . Ο Νίκ Καλάθης δείχνει να έχει περισσότερα ταλέντα από το συμπαίχτη του ,τελείωσε την κανονική περίοδο με 4,2 πόντους μέσο όρο και 2,5 ασίστ .Το μέλλον είναι μπροστά τους ,τους περιμένουμε πως και πως στα Play off.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου