Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Παρασκευή 24 Απριλίου 2015

Το απόλυτο χάος στην Ολομέλεια- Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ εναντίον Λοβέρδου- ΕΙΚΟΝΕΣ

voul6
 Η τοποθέτηση του υπουργού Εσωτερικών Νίκου Βούτση, ο οποίος κατηγόρησε την αντιπολίτευση ότι εκπροσωπεί τις απόψεις των δανειστών μέσα στη βουλή κατά 100%, προκάλεσε σάλο σήμερα στην Ολομέλεια της Βουλής.
Οξεία ήταν η αντίδραση των βουλευτών της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ στην εν λόγω τοποθέτηση, οι οποίοι όρθιοι ζητούσαν εξηγήσεις από τον υπουργό Εσωτερικών για αυτά που είχε πει προηγουμένως.
Από την πλευρά του ο κ. Βούτσης συνέχισε να πυροδοτεί την ένταση λέγοντας τα ξέρατε όλα «αποδεχόσασταν πλήρως όσα σας έλεγαν οι δανειστές».
Στο σημείο εκείνο αντέδρασε άμεσα ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ

Ανδρέας Λοβέρδος, ζητώντας από τον υπουργό Εσωτερικών να ανακαλέσει.
Τότε, βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ κινήθηκαν απειλητικά κατά βουλευτών του ΠΑΣΟΚ και στο παρά ένα δεν πιάστηκαν στα χέρια. Μάλιστα, βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, ανάμεσα στους οποίους ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος καταγγέλλει ότι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης, Παύλος Πολάκης και Βαγγέλης Διαμαντόπουλος που κινήθηκαν προς τα έδρανα των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ φώναζαν ταυτόχρονα προς εκείνους «άντε γ@@@@@@τε μ@@@@ες γελοίοι» και προς τον Αλέξη Μητρόπουλο που εκτελούσε χρέη προεδρεύοντος «μ@@@@@ Μητρόπουλε που τους αφήνεις να μιλάνε». Από την πλευρά του ο κ. Τριανταφυλλίδης μόλις έμαθε τα όσα κατήγγειλαν οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ διέψευσε ότι έβρισε κατά αυτόν τον τρόπο συναδέλφους του και ότι κινήθηκε εναντίον τους.
Ο υπουργός Εσωτερικών συνέχισε λέγοντας «χαίρομαι για την ιερή αγανάκτηση και την ευαισθησία που εκδηλώνετε, δεν ανακαλώ ούτε μια κουβέντα από αυτά που είπατε. Οι ενστάσεις και η κριτική που κάνετε είναι από την ίδια όχθη με τους δανειστές. Είστε μειοψηφία στην κοινωνία αλλά έχετε ασυλία στα μέσα της διαπλοκής».

Τότε, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε στον κ. Βούτση προσβάλλετε βάναυσα την παράταξη, δεν δεχόμαστε αυτά που λέτε «ετοιμάζετε σκηνικό ρήξης και ψάχνετε για ενόχους. Αν θέλετε να πηδήξετε από το αεροπλάνο χωρίς αλεξίπτωτο εμείς δεν θα γίνουμε το αλεξίπτωτό σας». Στο σημείο εκείνο άρχισε να ουρλιάζει η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ραχήλ Μακρή με τον κ. Μητσοτάκη να της λέει: «Εχετε ζαλιστεί από τις πιρουέτες. Κάντε καμιά φωτογράφιση και ελάτε να μιλήσετε».
Ακολούθησε το απόλυτο πανδαιμόνιο στην Ολομέλεια με τους βουλευτές επί πέντε λεπτά να ουρλιάζουν. Το λόγο πήρε και η Ντόρα Μπακογιάννη λέγοντας προς τον κ. Βούτση ότι αυτό που κάνατε ήταν βαρύτατο ατόπημα. «Στα 25 χρόνια κοινοβουλευτικού βίου δεν έχει ξαναγίνει τέτοιο πράγμα. Ούτε κανένας από τα κυβερνητικά έδρανα διανοήθηκε να επιρρίψει κάτι τέτοιο στην αντιπολίτευση. Να ανακαλέσετε τώρα δεν θα σας επιτρέψουμε να κάνετε τη βουλή ζούγκλα».
Στο σημείο εκείνο, ύστερα από 25 λεπτά πανζουρλισμού στη Βουλή ο κ. Βούτσης έδειξε να κάνει ένα βήμα πίσω. «Ούτε κατά διάνοια διανοήθηκα να αμφισβητήσω τον πατριωτισμό και την εντιμότητα των βουλευτών. Υπάρχει θέμα πολιτικής άποψης και όχι πατριωτικής».

voulh1

voulh2


voulh3
voulh5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου