Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Σάββατο 18 Απριλίου 2015

Ελληνικό ποδόσφαιρο: Πρωτάθλημα του χρόνου με τις μισές ομάδες να μην παίρνουν άδεια!-Διαβάστε ποιες είναι

super lea
Στην πρώτη συνεδρίαση του Πρωτοβάθμιου Οργάνου Αδειοδότησης της ΕΠΟ, χορηγείται άδεια μόλις στις 9 ομάδες του φετινού πρωταθλήματος για τη νέα σεζόν. Συγκεκριμένα άδεια πήραν οι :
Ολυμπιακός, Σκόντα Ξάνθη, Παναιτωλικός, Ατρόμητος, Αστέρας Τρίπολης, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός, Καλλονή και Κέρκυρα.
Δεν χορηγήθηκε άδεια στις ΠΑΕ: Πανιώνιος, Νίκη Βόλου, ΟΦΗ, Εργοτέλης, Πανθρακικός, ΠΑΣ Γιάννινα, Πλατανιάς, Βέροια και Λεβαδειακός.
 Θυμίζουμε πως Νίκη Βόλου και ΟΦΗ έχουν αποχωρήσει από το πρωτάθλημα. Μπορεί να ασκηθεί έφεση εντός προθεσμίας πέντε ημερών από τις ομάδες που δεν αδειοδοτήθηκαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου