Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη 9 Ιουλίου 2020

Τι ψηφίζει ο λαός;;; Χρηστίδου : για τους νεκρούς της ΜΑΡΦΙΝ φταίνε οι τραπεζίτες!!!

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, στέκεται
 ▶️ Οι αριστεροί μεταξύ των άλλων μπουμπουκιών έστειλαν στη Βουλή και μια τραγουδιάρα την Χρηστίδου (ΣΥΡΙΖΑ)..
☑️ Η κυρία αυτή έχει έναν παράδοξο και ακαταλαβίστικο τρόπος σκέψης ....
Ο τρόπος σκέψης τόσο αυτής , όσο και κάποιων βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ έχει πολλές φορές προβληματίσει την κοινή γνώμη, η οποία εμβρόντητη προσπαθεί κάθε φορά να καταλάβει ποιο είναι τελικά, το όριο της μέσης νοημοσύνης....
☑️ Σήμερα το ερώτημα αυτό ξανατίθεται μετά από την αδιανόητη δήλωση της τραγουδίστριας και βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ραλλίας Χρηστίδου, η οποία μιλώντας στη βουλή για το νομοσχέδιο που αφορά της πορείες, αναφέρθηκε στους νεκρούς της Marfin... αθωώνοντας ηθικά, εμμέσως, τους φυσικούς εμπρηστές και δολοφόνους για να ενοχοποιήσει έναν κλάδο της αγοράς, τον οποίο παραδοσιακά η Αριστερά πυροβολεί με εμμονικό πείσμα. Χαρακτηριστικά, η Χρηστίδου είπε:
ότι για τους νεκρούς της ΜΑΡΦΙΝ φταίνε οι τραπεζίτες ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου