Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Κυριακή 12 Ιουλίου 2020

Ποινική δίωξη στον αστυνομικό που κατηγορείται ότι εμπόδισε σύλληψη διαδηλωτή

Ποινική δίωξη για ελευθέρωση κρατουμένου άσκησε η Εισαγγελέας σε βάρος του αστυνομικού που καταγγελεται ότι εμπόδισε τη σύλληψη διαδηλωτή στην πορεία το απόγευμα της Πέμπτης στο κέντρο της Αθήνας.

Ο κατηγορούμενος, που αρνείται την πράξη που του αποδίδεται υποστηρίζοντας ότι τα πραγματικά γεγονότα είναι εντελώς αντίθετα από αυτά που περιγράφει ο συνάδελφος του από την ομάδα Δράση παραπέμφθηκε στο Αυτόφωρο όπου θα δικαστεί στις 3 Σεπτεμβρίου.

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει ο αστυνομικός, αποσπασμένος στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, βρισκόταν στην πορεία στο πλαίσιο των καθηκόντων του προκειμένου να προστατεύσει στελέχη του κόμματος, από ενδεχόμενη επίθεση. Σύμφωνα με τον κατηγορούμενο δεν υπήρξε καν πρόθεση σύλληψης διαδηλωτή από τον συνάδελφο του, συνεπώς ούτε και παρεμπόδιση του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου