Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Παρασκευή 10 Ιουλίου 2020

Αποκλειστικό: Συνδικαλιστής αστυνομικός απέτρεψε σύλληψη στην πορεία του Συντάγματος

Αποκλειστικό: Συνδικαλιστής αστυνομικός απέτρεψε σύλληψη στην πορεία του Συντάγματος

Στο περιστατικό εμπλέκεται ακόμη ένα άτομο, ο οποίος συμμετείχε στην απώθηση του αστυνομικού
Μία ιδιαιτέρως περίεργη περίπτωση, με αποτροπή σύλληψης από συνδικαλιστή αστυνομικό που πρόσκειται στο ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με πληροφορίες, απασχολεί το αρχηγείο της αστυνομίας, από το βράδυ της Πέμπτης. Σύμφωνα με πληροφορίες που έχει στη
διάθεσή του το L&O, αστυνομικός επιχείρησε να συλλάβει άτομο κατά τη διάρκεια των επεισοδίων, με το συνδικαλιστή αστυνομικό να τον σπρώχνει και να τον απωθεί, δίνοντας έτσι χρόνο, στο άτομο που ήταν να συλληφθεί να απομακρύνεται από το σημείο.
Σε ερώτηση του αστυνομικού ποιος είναι και για ποιο λόγο το έκανε αυτό, αρνήθηκε να δώσει τα στοιχεία του, ανταπαντώντας «δώσε μου εσύ τα δικά σου»! Στο περιστατικό εμπλέκεται ακόμη ένα άτομο, ο οποίος συμμετείχε στην απώθηση του αστυνομικού.
Ο ένστολος ο οποίος ενεπλάκη στην υπόθεση, εξετάζει ακόμα και το ενδεχόμενο να προβεί σε μηνύσεις σε βάρος του συνδικαλιστή.
Αξίζει να σημειωθεί ότι το Σωματείο Ειδικών Φρουρών της Ελληνικής Αστυνομίας (ΣΕΦΕΑ), στηρίζει τον αστυνομικό να προβεί σε κάθε νόμιμη ενέργεια. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου