Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Δευτέρα 13 Ιουλίου 2020

Πακιστανός βουλευτής: H Αγία Σοφία, κοινή πολιτιστική κληρονομιά του μουσουλμανικού κόσμου ! ! ! (Συνεχιστε να τους δινετε επιντοματα απ το υστερημα του Ελληνα)

Ζεσταινουμε το φιδι στον κορφο μας
Αυτο κανουμε δυστυχως....
Τους ταιζουμε και οταν αυξηθουν και κοπαδιασουν θα γινει εδω Νεο Κοσοβο...

Πακιστανός βουλευτής χαιρετίζει την κίνηση Ερντογάν στην Αγία Σοφία
“Χαιρετίζουμε τον Πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν για τη θαρραλέα απόφασή του σχετικά με το καθεστώς του τζαμιού της Αγίας Σοφίας. 

Δεν είναι μόνο σύμφωνα με τις επιθυμίες του λαού της Τουρκίας αλλά και ολόκληρου του μουσουλμανικού κόσμου”, δήλωσε ο ομιλητής Chaudhry Pervaiz Elahi, στην συνέλευση της μεγαλύτερης επαρχίας Πουντζάμπ του Πακιστάν.

Ο Elahi, μέλος του Μουσουλμανικού Συνδέσμου του Πακιστάν, ο οποίος είναι εταίρος του συνασπισμού του Πακιστανού Πρωθυπουργού Imran Khan, υπογράμμισε σε δήλωσή του ότι το Τζαμί της Αγίας Σοφίας είναι μέρος της κοινής πολιτιστικής κληρονομιάς ολόκληρου του μουσουλμανικού κόσμου, σύμφωνα με τον τοπικό ραδιοτηλεοπτικό οργανισμό ARY News.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου