Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Κυριακή 25 Απριλίου 2021

AYTOI HTAN OI ANTIBAΣΙΛΙΚΟΙ, ΣΟΣΙΑΛΗΣΤΕΣ ΤΗΣ ΠΟ@ΤΣΑΣ😝😝Η Μελίνα Μερκούρη και ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος χορεύουν, μετά το show του Dior στην Αθήνα

 Με αφορμή την είδηση για το ντεφιλέ που θα διοργανώσει ο Γαλλικός οίκος Dior στην Ελλάδα το καλοκαίρι για τη συλλογή Cruise 2022, η BOVARY κάνει μια αναδρομή στο παρελθόν.

Ο μεγάλος οίκος μόδας είχε διοργανώσει ξανά επίδειξή του στην Αθήνα και συγκεκριμένα στον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης.

Συγκεκριμένα, πριν από 70 χρόνια ο Christian Dior αποκάλυψε τις Υψηλής Ραπτικής δημιουργίες του σε μια iconic φωτογράφιση στην Ακρόπολη για το Paris Match.

Ο φωτογράφος Jean-Pierre Pedrazzini κατέγραψε με το φακό του τα μοντέλα με φορέματα της συλλογής Fall/Winter 1951, με την οποία λάνσαρε τη σειρά «Longue» του Dior.
Ένα λιγότερο γνωστό fashion show είχε διοργανωθεί στη Γαλλική πρεσβεία το 1966, για την ανοιξιάτικη κολεξιόν του οίκου.

Εκεί, στον χορό που διοργανώθηκε στη συνέχεια, παραβρέθηκε ο τότε βασιλιάς Κωνσταντίνος και η Μελίνα Μερκούρη.

Ο φωτογραφικός φακός του Associated Press θα συλλάβει τον Κωνσταντίνο και την μεγάλη σταρ να χορεύουν και να συνομιλούν. Πρόκειται για μια σπάνια, ασπρόμαυρη φωτογραφία που αντανακλά την λάμψη της εποχής.


O τότε βασιλιάς Κωνσταντίνος και η Μελίνα Μερκούρη /Φωτογραφία: AP

Η Μελίνα ήταν εγγονή του δημάρχου Αθηναίων Σπύρου Μερκούρη, μία από τις όμορφες και μορφωμένες Αθηναίες.

Ο Κωνσταντίνος ήταν κομψός με το κοστούμι του και πολύ γοητευτικός ενώ η Μελίνα φορούσε ένα λευκό φόρεμα με φλοράλ κεντήματα και είχε πιασμένα τα μαλλιά της σε ένα εντυπωσιακό χτένισμα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου