Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τρίτη 27 Απριλίου 2021

Τζανακόπουλος: Θα εκκαθαρίσουμε μηχανισμούς στο δημόσιο που φέρνουν εμπόδια στον ΣΥΡΙΖΑ

 Δημοσιεύθηκε: 26/04/2021

Κυνική παραδοχή για τις προθέσεις του ΣΥΡΙΖΑ -σε περίπτωση που ξαναγυρίσει στην εξουσία- από τον Δημήτρη Τζανακόπουλο.

 Όπως είπε ο γραμματέας του κόμματος μιλώντας σε διαδικτυακή συζήτηση, πρέπει να σπάσουν τα δίκτυα εξουσίας στο δημόσιο τα οποία έφερναν εμπόδια σε πολιτικές επιλογές του ΣΥΡΙΖΑ.

Και συνέχισε λέγοντας ότι θα πρέπει να εκκαθαριστούν αυτές οι αυτονομημένες εστίες εξουσίας και αυτοί οι μηχανισμοί.

 

   Οι δηλώσεις αυτές θυμίζουν αντίστοιχες της Περιστέρας Μπαζιάνα «Ο ΣΥΡΙΖΑ πήρε την κυβέρνηση αλλά δεν πήρε την εξουσία», του Τσίπρα «τη δεύτερη φορά θα ελέγξουμε όλους τους αρμούς της εξουσίας» και του Πολάκη «Θα κερδίσουμε τις εκλογές αν βάλουμε κάποιους φυλακή».

  Η δήλωση σχολιάστηκε και στο twitter:
 

 Η ανατριχίλα του σταλινισμού που ξέρασε ο τζανακόπουλος είναι μια καλή υπενθύμιση για όσους νομίζουν πώς αυτά είναι υπερβολές που λέει μόνο ο γραφικός Πολάκης pic.twitter.com/tVJJqk0DAI

 #Τζανακόπουλος: Θα εκκαθαριστούν από το δημόσιο όσοι βάζουν εμπόδια στον ΣΥΡΙΖΑ.

 

 

Πρέπει επιτέλους να κατανοήσουμε κάποια πράγματα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου