Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη 29 Απριλίου 2021

Οργιάζουν οι Τούρκοι: Κυκλοφορούν παντού χάρτες με «Ανεξάρτητη» την Δυτική Θράκη!

 

Συνεχίζουν ακατάπαυστα οι τουρκικές προκλήσεις, που βάζουν στο στόχαστρό τους την Θράκη. Άλλωστε είναι μόνιμος στόχος της Τουρκίας να επιβάλει την αναγνώριση της δήθεν «τουρκικής μειονότητας». Γι’ αυτό και ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου αναφέρθηκε στα περί ύπαρξής της στην πρόσφατη συνάντηση με τον Νίκο Δένδια.

Η εικόνα που βλέπετε προέρχεται από λογαριασμούς Τούρκων σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης και αποδεικνύει που το πάει η Άγκυρα. Άλλωστε από την εποχή του Σαδίκ -του μειονοτικού που χρησιμοποίησαν οι Τούρκοι για να στήσουν δικό τους κόμμα στη Θράκη- κυκλοφορούσαν τέτοιους χάρτες και «σημαία» της… «ανεξάρτητης Δυτικής Θράκης». Αυτό ακριβώς κάνουν και σήμερα…

Και ενώ οι προκλήσεις έρχονται η μια μετά την άλλη, εμείς επιμένουμε να τρέχουμε για διερευνητικές με τους Τούρκους και για άτυπες συζητήσεις για το Κυπριακό…

Πηγή : europost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου