Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Κυριακή 25 Απριλίου 2021

Μητσοτάκης για το χρυσό Πετρούνια: Συγχαρητήρια Λευτέρη μας κάνεις περήφανους

 «Τεράστια διάκριση για τον ελληνικό αθλητισμό, από έναν πραγματικά μεγάλο αθλητή και άνθρωπο»

Συγχαρητήρια στον Λευτέρη Πετρούνια για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στους κρίκους στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής, έστειλε ο, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Σύμφωνα με τον πρωθυπουργό το γεγονός ότι ο Έλληνας πρωταθλητής βρέθηκε και πάλι συην κορυφή της Ευρώπης είναι επιβράβευση της σκληρής δουλειάς και της επιμονής του. 
«Ο Λευτέρης Πετρούνιας με επιμονή και σκληρή δουλειά πέτυχε να επανέλθει στην κορυφή της Ευρώπης, κερδίζοντας το 5ο του χρυσό μετάλλιο. Τεράστια διάκριση για τον ελληνικό αθλητισμό, από έναν πραγματικά μεγάλο αθλητή και άνθρωπο.

Θερμά συγχαρητήρια Λευτέρη, μας κάνεις περήφανους», το μήνυμα του πρωθυπουργού.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου