Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Σάββατο 24 Απριλίου 2021

Γνωστός σεναριογράφος στο “μικροσκόπιο” της Εισαγγελίας για σεξουαλική κακοποίηση

 Καταγγελίες κατά γνωστού σεναριογράφου μελετά η Εισαγγελία, στο πλαίσιο της έρευνας που διενεργείται με αφορμή το υλικό που έχει διαβιβαστεί στην Δικαιοσύνη από το Πειθαρχικό Όργανο του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών.

Ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Κώστας Σπυρόπουλος, έχει στα χέρια του φάκελο καταγγελιών κατά γνωστού σεναριογράφου, που του έχουν παραδώσει τα μέλη του πειθαρχικού του ΣΕΗ, στον οποίο φαίνεται να περιλαμβάνονται και υποθέσεις που κρίνονται ιδιαίτερα σοβαρές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μία από τις καταγγελίες έχει τεθεί στο στόχαστρο του εισαγγελικού λειτουργού, καθώς φαίνεται να αφορά βαριά περίπτωση προσβολής γενετήσιας ελευθερίας, καθώς η καταγγέλλουσα ισχυρίζεται πως δέχθηκε σφοδρή επίθεση από τον σεναριογράφο μέσα στο σπίτι του, το 2007. Ο εισαγγελέας κινείται γρήγορα για την συγκεκριμένη υπόθεση ώστε αν προκύπτουν στοιχεία ότι τελέστηκε εναντίον της καταγγέλλουσας πράξη σε βαθμό κακουργήματος, να προχωρήσει τάχιστα η ποινική διαδικασία, καθώς μετρά αντίστροφα ο χρόνος για την συμπλήρωση 15ετίας για την παραγραφή της πράξης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου