Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τρίτη 27 Απριλίου 2021

Νέο χαστούκι για την Τουρκία, αυτή τη φορά από την Ουκρανία, για τη Γενοκτονία των Αρμενίων

 -

Ο υπουργός Εσωτερικών της Ουκρανίας Άρσεν Αβακόφ είπε ότι η χώρα του πρέπει να αναγνωρίσει τη γενοκτονία των Αρμενίων σε μια δημοσίευση στο Facebook την Κυριακή.

https://www.facebook.com/arsen.avakov.1/posts/3969323509824392

“Ο κόσμος θυμάται ενάμισι εκατομμύριο ανθρώπους που σκοτώθηκαν, βασανίστηκαν και λιμοκτόνησαν μέχρι θανάτου, των οποίων η μόνη ενοχή ενώπιον των δολοφόνων ήταν η «λάθος» εθνικότητα και η «λάθος» θρησκεία. Ήταν μια σκόπιμη δολοφονία που διήρκεσε δύο δεκαετίες.”, έγραψε μεταξύ άλλων ο Αβακόφ.

Για να προωθήσει την άποψή του, ο Αβακόφ είπε ότι η αναγνώριση θα συμβάλει στην πρόληψη παρόμοιων εγκλημάτων στο μέλλον. Επαίνεσε τη συμβολή των Αρμενίων στην ιστορία της Ουκρανίας, επισημαίνοντας συγκεκριμένα τον Serhiy Nigoyan, ο οποίος ήταν ο πρώτος άμαχος που σκοτώθηκε κατά τις διαδηλώσεις του Μαϊντάν του 2014.

Το κάλεσμα του Αβακόφ είναι σημαντικό σε μια περίοδο αυξημένης συνεργασίας μεταξύ Τουρκίας και Ουκρανίας. Ο υπουργός θεωρείται από τους πιο ισχυρούς στο Κίεβο, αλλά είναι απίθανο η δήλωσή του να αλλάξει δραματικά τους διμερείς δεσμούς.

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου