Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 28 Απριλίου 2021

Φουρθιώτης: Κατηγορείται ότι σκηνοθέτηση την επίθεση έξω από το σπίτι του-Επικοινωνούσε με τους δράστες της εναντίον του επίθεσης-Οι ίδιοι επιτέθηκαν και σε περιπολία της ΕΛΑΣ

Πριν μερικές ημέρες, ο κ. Φουρθιώτης είχε καταγγείλει πυροβολισμούς έξω από το σπίτι του.

Όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης, είχε γίνει δέκτης πληροφοριών από το περιβάλλον Φουρθιώτη ότι υπήρξε σχεδιασμός εικονικής επίθεσης στο σπίτι του αλλά και επίθεση σε δύο δημοσιογράφους.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Βασίλη Λαμπρόπουλου, η Αστυνομία προσήγαγε τον Μένιο Φουρθιώτη και δύο έλληνες με ποινικό μητρώο, που φαίνεται να συμμετείχαν σε συννενόηση με τον Φουρθιώτη για να πυροβολήσουν στο σπίτι του.

Σύμφωνα με βαλλιστική έρευνα, το ίδιο όπλο που πυροβόλησε έξω από το σπίτι του Μένιου Φουρθιώτη, είναι το ίδιο όπλο που την προηγούμενη μέρα, πυροβόλησε εναντίον αστυνομικών στην Νέα Ερυθραία.

Το σκηνικό στη Νέα Ερυθραία, μια μέρα πριν την επίθεση στο σπίτι του Φουρθιώτη, είχε ως εξής: Η Αστυνομία προσπάθησε να κάνει έλεγχο σε δύο άτομα που επέβαιναν σε μηχανή και αυτοί πυροβόλησαν εναντίον των αστυνομικών.

Έτσι ο κ. Φουρθιώτης προσήχθη ως ύποπτος για την επίθεση έξω από το σπίτι του.

Δηλαδή μέσω της εικονικής ενέργειας έξω από το σπίτι του, ο κ. Φουρθιώτης επιδιώκε να έχει και πάλι αστυνομική φύλαξη.


Επικοινωνούσε με τους δράστες της επίθεσης εναντίον του ο Μένιος Φουρθιώτης

Τον τρόπο με τον οποίο οι αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν τους δύο δράστες που πυροβόλισαν εναντίον αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ αποκάλυψε ο αστυνομικός συντάκτης Βασίλης Λαμπρόπουλος.

Οι αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν τους δύο Έλληνες δράστες, από γενετικό υλικό που βρέθηκε σε σακίδιο, το οποίο τους έπεσε κατά τη διάρκεια των πυροβολισμών εναντίον της μάντρας του σπιτιού του παρουσιαστή.

Μάλιστα, από τα στοιχεία που έχουν στη διάθεσή τους οι αστυνομικοί φέρεται ο Μένιος Φουρθιώτης να επικοινωνούσε με τους δύο δράστες της επίθεσης εναντίον του.

Όπως ανέφερε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, μιλώντας στο LIVE NEWS, οι δράστες ήταν γνωστοί στο Τμήμα Δίωξης Εκβιαστών, καθώς τα ονόματά τους είχαν αναφερθεί σε δικογραφία για προστασία νυχτερινών μαγαζιών προ λίγων ετών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου