Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».
ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη, 10 Ιουνίου 2021

 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΚΟΣΙΟΕΤΗΡΙΔΟΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ 1821 TO ΨΥΧΟΤΡΑΥΜΑΤΙΚΟ ΣΤΡΕΣ ΜΑΧΗΣ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΤΟΥ omep ΒΡΥΩΝΗ ΩΣ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΧΡΗΣΗΣ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗΣ ΒΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΝΕΝΕΚΟΥ ΑΘΗΝΑ 2021"

Τριήμερο Συνέδριο στα Γιάννενα για τον Οθωμανό σφαγέα της Ηπείρου τον Αλή Πασά.
Και το συνέδριο θα μπει υπό την αιγίδα της γνωστής "Επιτροπής για τα 200 χρόνια απ το 21"
Η ιστορία του Σουλίου και οι Σουλιώτες προφανώς αγνοούνται γιατί δεν αρέσει η θρυλική εποποιία τους ενάντια στον αιμοσταγή Τουρκαλβανό.
Ενοχλεί πολύ η Σουλιώτικη παλικαριά, η αντάξια του Λεωνίδα και του Παλαιολόγου.
Ενοχλούν οι Σουλιώτισσες του Ζαλόγγου που έγραψαν μία από τις κορυφαίες σελίδες ηρωϊσμού και αυτοθυσίας στη παγκόσμια ιστορία.
Ο Εθνικός Ήρωας Κατσαντώνης ο κορυφαίος των Οπλαρχηγών της Προεπαναστατικής Περιόδου και αυτός αγνοείται γιατί δεν αρέσει το γεγονός οτι διέλυσε οτι έστειλε εναντίον του ο Αλής, σκότωσε τον Βεληγκέκα και εκπαίδευσε όλους τους καπεταναίους κλέφτες και αρματολούς από την Ηπειρο τον Βάλτο και την Ρούμελη.
Η παρακαταθήκη του Κατσαντώνη ήταν ο Καραϊσκάκης ο Ανδρούτσος κ άλλοι.
Αντε και σύντομα συνέδριο που θα υμνεί τον Χουρσίτ τον Κιουταχή και τον Ιμπραήμ.
Το βαρέλι δεν έχει πάτο για εσάς τους νοσταλγούς του Νενέκου Μπέη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου