Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 9 Ιουνίου 2021

ΕΞΩ ΤΟ ΚΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ

 Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, στέκεται και κείμενο που λέει "D ΛAOI ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ... ...H πολιτική "πανούκλα" τής παγκόσμιας κοινωνίας ...o πληρωμένος "φονιάς" τού Ελληνισμού ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΥ"


Έχει ή δεν έχει καταδικάσει τον κομμουνισμό η Ευρωπαϊκή Ένωση για εγκλήματα κατά τής ανθρωπότητας;
…Γιατί επιτρέπει στην Ελλάδα να υπάρχει επισήμως – και μέσα στη Βουλή – κομμουνιστικό κόμμα;
…Γιατί επιτρέπει στην Ελλάδα να συντηρεί με χρήματα του λαού ένα κόμμα, το οποίο – εκτός από την καταδικασμένη ιδεολογία την οποία υπηρετεί – έχει εγκληματήσει και το ίδιο εις βάρος του λαού αυτού;
Σε όλα τα κράτη τής Ευρώπης τα κομμουνιστικά κόμματα έχουν διαλυθεί και οι πολιτικοί τους έχουν θεωρητικά “στιγματιστεί” και άρα έχουν αποκλειστεί από τη δημόσια ζωή.Ο κομμουνισμός έχει καταδικαστεί από την Ε.Ε. όπως ακριβώς συμβαίνει και με τον ναζισμό. Θεωρητικά, όσο απαγορευμένη είναι η επίδειξη της “σβάστικας”, άλλο τόσο πρέπει να είναι απαγορευμένη και η επίδειξη του “σφυροδρέπανου”.
Πώς είναι δυνατόν να έχουμε επίσημο κομμουνιστικό κόμμα στην Ελλάδα;
…Ένα κόμμα-“υποκατάστημα” της καταδικασμένης πλέον σοβιετικής συμμορίας
…Ένα κόμμα, το οποίο είναι απολύτως βρόμικο, εφόσον συνδέεται με δύο από τα πιο τρομερά εγκλήματα που έχουν συμβεί στο παρελθόν εις βάρος των Ελλήνων
…Το ΚΚΕ χρεώνεται έναν τρομερό Εμφύλιο και ένα πολύ βρομερό “παιδομάζωμα”.

Στην Ελλάδα όχι μόνον δεν γίνεται κάτι ανάλογο, αλλά για κάποιους “ανεξήγητους” λόγους συμβαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εδώ έχουμε το φαινόμενο το ΚΚΕ όχι μόνον να μην “κρύβεται”, αλλά να προκαλεί με όλους τους δυνατούς τρόπους. Δεν είναι μόνον δηλαδή που δεν λογοδοτεί απέναντι στον νόμο, εξαιτίας των “ανοικτών” οικονομικού τύπου υποθέσεων που έχει με το ρωσικό κράτος, αλλά, θωρώντας ότι έχει να κάνει με “λοβοτομημένους”, ακόμα πουλάει “φούμαρα” για λαϊκές εξεγέρσεις κι “επαναστάσεις”
…Οι πιο υποταγμένοι άνθρωποι, που γνώρισε ποτέ ο κόσμος, “πουλάνε” ξεσηκωμούς για ελευθερία …Αυτοί, οι οποίοι – αποδεδειγμένα πλέον – ήταν προδότες τού κράτους και τοπικοί χαφιέδες τής κάθε τοπικής εξουσίας, εξακολουθούν σήμερα να παριστάνουν τους “άμωμους”
…Αυτοί, οι οποίοι – ως κρατικοδίαιτοι συνδικαλιστές – στήριξαν όλα τα Μνημόνια, ακόμα παριστάνουν τους ηγέτες τής “πονεμένης” εργατιάς.

Στο αποκορύφωμα αυτής της αυθαιρεσίας αφήνεται το ΚΚΕ να στέλνει “χαιρετισμούς” στην Ευρώπη και στον Κόσμο ολόκληρο, “αποπατώντας” στα ιερά και στα όσια του Ελληνισμού.

Πριν λίγες ημέρες ένας Βρετανός καταδικάστηκε από δικαστήριο του Λέστερ σε πενταετή αποκλεισμό, επειδή σε μπαρ της Ρωσίας χαιρετούσε ναζιστικά.
Για τους ίδιους λόγους – και εξαιτίας των ίδιων νόμων – δεν θα έπρεπε να τιμωρηθεί και το ΚΚΕ για την επίδειξη του σφυροδρέπανου πάνω στον Ιερό Βράχο τού λίκνου τής Δημοκρατίας;

Είναι δυνατόν ένα απολίθωμα του κομμουνιστικού παρελθόντος, το οποίο ήταν το αίτιο θανάτου και δυστυχίας εκατοντάδων εκατομμυρίων ανθρώπων, να αφήνεται να “αποπατεί” στον πιο ιερό χώρο τής ιδρυτικής δύναμης της σύγχρονης Δημοκρατίας;

…Εκτός κι αν πάνω στην Ακρόπολη συνέβαιναν άλλα πράγματα, τα οποία οι “ιθαγενείς” δεν μπορούν να καταλάβουν
…Εκτός κι αν από εκεί οι κομμουνιστές έστελναν κωδικοποιημένο “μήνυμα” σε κάποιους “έξω” από την Ελλάδα …”Μήνυμα” ότι: οι νόμοι τής Ευρώπης δεν τους αγγίζουν και ότι είναι έτοιμοι ν’ αναλάβουν να κάνουν τη “δουλειά” τους
…Τη μόνιμη “δουλειά” τους, που είναι η προδοσία – εξαιτίας τού φοβερού ανθελληνισμού που τους χαρακτηρίζει—.
Δεν εξηγείται διαφορετικά αυτή η ανοχή τής Ε.Ε. απέναντι στο δολοφονικό αυτό “απολίθωμα” του παρελθόντος.
Είναι πλέον περισσότερο από φανερό – ακόμα και στον πλέον αδαή – ότι το γερμανικό “διευθυντήριο” του σιωνιστικού Ράιχ όχι μόνον ανέχεται το ΚΚΕ, αλλά το προστατεύει κιόλας.
Ειδικά με τα τελευταία γεγονότα, που είδαμε να συμβαίνουν στις Πρέσπες, είμαστε πλέον σίγουροι ότι η Ε.Ε. ασκεί πολιτική μέσω των κομμουνιστών
…Είναι φανερό ότι το κομμουνιστικό κόμμα τυγχάνει τής προστασίας πολύ ισχυρών παραγόντων, οι οποίοι έχουν μεγάλα συμφέροντα στην περιοχή.

Μια ιστορία με μεγάλο “βάθος” και πολύ μίσος.
Στην Ελλάδα διατηρείται ζωντανό το “ζόμπι” τού κομμουνισμού, γιατί προφανώς το κόμμα που τον εκφράζει είναι χρήσιμο για κάποιους ισχυρούς εξωτερικούς παράγοντες
…Έχουν “εκκρεμότητες” να διευθετήσουν στην Ελλάδα οι ιδιοκτήτες του και το συντηρούν πάση θυσία. Έχει – ως κόμμα-εργαλείο κάποιων – ορισμένες αποστολές να εκτελέσει και μέχρι να το καταφέρει αυτό θα προστατεύεται
…Αναγκαστικά θα πρέπει να προστατεύεται το κόμμα αυτό, εφόσον ο κομμουνισμός έχει παγκοσμίως καταδικαστεί και επίσης το ίδιο, όσον αφορά τον βρώμικο ρόλο του, είναι αναντικατάστατο. Γιατί αναντικατάστατο;
…Γιατί είναι το μόνο “εργαλείο” τού Σιωνισμού, το οποίο μπορεί να χτυπήσει τον Ελληνισμό μέσα στην Ελλάδα, χρησιμοποιώντας Έλληνες και μάλιστα χωρίς να “εκτεθούν” οι ύπουλοι ιδιοκτήτες του. Γι’ αυτόν τον λόγο προστατεύεται.
Συντηρείται – έστω και οριακά – προκειμένου να αποτελειώσει ένα έγκλημα, το οποίο το είχε ξεκινήσει έναν αιώνα πριν …Το έγκλημα του “Μακεδονικού” ζητήματος, το οποίο το ΚΚΕ δημιούργησε και δρομολόγησε σε ολόκληρη την “εξέλιξή” του.
απόσπασμα απο το....
“Θερμοπύλες”… του ανθρώπινου πολιτισμού είναι η Μακεδονία σήμερα του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΤΡΑΪΑΝΟΥ
Y.Γ Ας το μάθουν όλοι!!
https://www.facebook.com/Panagioti.../photos/913309779485074

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου