Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τρίτη 8 Ιουνίου 2021

ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ

 

 Μπορεί να είναι εικόνα στέκεται και εξωτερικοί χώροι
Στις 4 Ιουνίου 1989 τα τανκς και οι δυνάμεις καταστολής του κομμουνιστικού καθεστώτος της Κίνας έπνιξαν στο αίμα την ειρηνική διαμαρτυρία φοιτητών και πολιτών, που με το σύνθημα "Δημοκρατία ή Θανατος" ειχαν συγκεντρωθεί στην πλατεία Τιεν Αν Μέν.. Οι νεκροί ξεπέρασαν τους 3500 και οι συλληφθέντες τους 10000..
Αλλά ποιος νοιάζεται; Δεν ήταν κακοί ναζί, δεν ήταν εθνικιστές, δεν ήταν ούτε καν απλοί δεξιοί.. Δεν είχαν ούτε σβάστικα ούτε χαιρετούσαν με υψωμένη την δεξιά.. Ήταν τα ορφανά του μεγαλύτερου σφαγέα της ανθρωπότητας, του Μάο Τσετουνγκ υπό του πιο σιχαμερού και αιματοβαμενου συμβόλου, του σφυροδρεπανου..
Οι διαδηλώσεις στην Πλατεία Τιανανμέν έχουν χαρακτηριστεί ως η μεγαλύτερη πρόκληση κατά του κομμουνιστικού καθεστώτος της Κίνας από την επανάσταση του 1949

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου