Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Παρασκευή 26 Αυγούστου 2022

Γεωργιάδης «συγχαίρει» Ζαχαριάδη: Μας λέτε ότι έχουμε το ακριβότερο ρεύμα στην Ευρώπη, αλλά ο πίνακας που ανεβάσατε αποδεικνύει ότι έχουμε το 3ο φθηνότερο

gevrgiadis

 Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, σε ανάρτησή του στο Twitter, επικαλέστηκε μια ανάρτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Ζαχαριάδη, σχετικά με την τιμή του ρεύματος στην Ελλάδα.

Ο κ. Γεωργιάδης ανέφερε ότι σύμφωνα με τον πίνακα που δημοσίευσε ο κ. Ζαχαριάδης, η Ελλάδα έχει την τρίτη φθηνότερη τιμή ρεύματος στην Ευρώπη, στοιχείο που έρχεται κόντρα στους ισχυρισμούς στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ που τονίζουν συνεχώς ότι είμαστε η ακριβότερη χώρα στην Ευρώπη στο ρεύμα.

Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων ανέφερε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του: «Αφού μας λένε πρωί μεσημέρι βράδυ ότι έχουμε το ακριβότερο ρεύμα στην Ευρώπη έρχεται ο βουλευτής τους @CZachariadis να ανεβάσει έναν πίνακα που αποδεικνύει ότι έχουμε το τρίτο φθηνότερο…μπράβο Κώστα θερμές ευχαριστίες για την ειλικρίνεια σου».

Tweet

Αφού μας λένε πρωί μεσημέρι βράδυ ότι έχουμε το ακριβότερο ρεύμα στην Ευρώπη έρχεται ο βουλευτής τους να ανεβάσει έναν πίνακα που αποδεικνύει ότι έχουμε το τρίτο φθηνότερο…μπράβο Κώστα θερμές ευχαριστίες για την ειλικρίνεια σου
Παράθεση Tweet
Costas Zachariadis
@CZachariadis
·
Στη Σύνοδο Κορυφής του Μαρτίου, Ισπανοί και Πορτογάλοι πέτυχαν τεράστια νίκη για τις χώρες τους. Ο κ.Μητσοτάκης δίερρεε σε ελληνικά media, ότι μετά από πρωτοβουλία του αποκλιμακωθήκαν οι τιμές του φυσικού αερίου TTF στο χρηματιστήριο της Ολλανδίας. Πληρώνουμε την ανικανότητά του!

Εικόνα


 

 


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου