Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη 18 Αυγούστου 2022

ΨΥΧΙΚΑ ΔΙΑΤΑΡΑΓΜΕΝΑ ΑΤΟΜΑ

ΕΛΕΝΑ ΑΚΡΙΤΑ: Η ΙΕΡΕΙΑ ΤΗΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑΣ, ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΙΣΟΥΣ ΧΥΝΕΙ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΘΑΝΟ ΠΛΕΥΡΗ, ΜΑΚΗ ΒΟΡΙΔΗ, ΑΔΩΝΗ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ λέγοντας τους Ακροδεξιούς, Ναζί, φασίστες.
Η διαδικτυακή μας Εφημερίδα "ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ" ουδεμία εσφαλμένην ή άτοπον ενέργειαν των αρίστων αυτών πολιτικών ανδρών ενετόπισε! Είναι και οι τρεις Αριστείς και Άοκνοι Σκαπανείς του Δημοσίου Βίου.
Τους ψέγει όμως η ξινοτσιμπλιασμένη καρακάξα Ελένα Ακρίτα, διότι κάποτε ήταν, λέει, με το ΛΑΟΣ.
Το ΛΑΟΣ, Ιέρεια μου, ήταν ένα νόμιμο, δημοκρατικό και πεντακάθαρο κόμμα, γι αυτό και συγκυβέρνησε με Νέα Δημοκρατία, ΠΑΣΟΚ πριν δεκα χρόνια.
Όμως, το ΚΚΕ, από το "στρατόπεδο" του οποίου πέρασε ο Ζεν Πρεμιέ σου, ο Αλέξης Τσίπρας, δεν ήταν και δεν είναι δημοκρατικό κόμμα, διότι υπόσχεται ότι αν ποτέ πάρει την εξουσία θα εφαρμόσει δικτατορία προλεταριάτου, θα κλείσει τη Βουλή και δεν θα ξαναγίνουν ποτέ πια εκλογές.
Αυτήν την άκρως φασιστική θέση πρεσβεύει ακόμα και σήμερα το ΚΚΕ και την γράφει ακόμα και στο site του.
(Το ΚΚΕ, το 1919-1922, υποστήριζε ανοικτά τους Τούρκους και τον Κεμάλ και έκανε τα πάντα για να χάσουμε τον πόλεμο και τη Μικρασία. Το 1944-1949 οργάνωσε ανταρτοπόλεμο για να μας κάνει Κομμουνιστική χώρα).
Γιατί λοιπόν, ανόητο ξυνόγουλο, δεν σε ενοχλεί η θητεία του ζεν πρεμιέ σου Αλέξη Τσίπρα στην ΚΝΕ, δεν σε ενοχλεί η θητεία της σούπερ Επιστήμονος Περιστέρας Μπαζιάνας στην ΚΝΕ, δεν σε ενοχλεί η θητεία των Πολάκη, Κατρούγκαλου, Παπαδημούλη Ηγουμενίδη και τόσων άλλων δικών σου στο ΚΚΕ και στην ΚΝΕ, αλλά σε ενοχλεί η θητεία των Πλεύρη, Βορίδη, Γεωργιάδη στο ΛΑΟΣ;
Πόσα πια fake news να διακινήσεις κι εσύ, έρμη, "άγαμη θυγατέρα";

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου