Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τρίτη 2 Αυγούστου 2022

ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ "ΗΡΩΑ ΑΓΩΝΙΣΤΗ ΠΕΙΝΑΣ":

 Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα και άτομα που στέκονται

ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΟΤΙ Ο ...ΤΟΞΟΒΟΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΝΑ ΑΚΡΙΤΑ ΘΑ ΔΙΔΑΞΟΥΝ ΩΣ ... ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ. ΦΥΣΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΑΦΟΥ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΕΛΕΧΗ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ ΓΙΑ 67 ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΜΕΡΕΣ ... ΧΩΡΙΣ ΦΑΐ ΚΑΙ ΝΕΡΟ.

.. Συμμετείχε σε επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας (2006) και έξω από το Μον Παρνές (2007)..
.. στην κατωφέρεια του ΜΑΣ (2011) με τόξο και βέλη στοχεύει τους αστυνομικούς των ΜΑΤ και χαρακτηρίζεται "τοξοβόλος του Συντάγματος"- του ασκήθηκε δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για απόπειρα ανθρωποκτονίας με ενδεχόμενο δόλο ..
.. σε τυχαίο αστυνομικό έλεγχο (05/2011) - μαζί με το Θεόφιλο Μαυρόπουλο κρατείται στις φυλακές της Τίρυνθας- φορούσαν αλεξίσφαιρα και πυροβόλησαν τραυματίζοντας αστυνομικό στην Πεύκη - τότε- διαφεύγει με το περιπολικό των αστυνομικών.
.. συλλαμβάνεται (2013) με άλλους ομοϊδεάτες του - Νίκο Ρωμανο, Δημήτρη Πολίτη και Ανδρεα Δημήτρη Μπουρζούκο * - με βαρύ οπλισμό στη διπλή ληστεία Βελβεντό Κοζάνης- εκδόθηκε βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών, για συμμετοχή του στην τρομοκρατική Οργάνωση «Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς» ..
.. καταδικάζεται (2015) σε 20έτη κάθειρξη και οδηγείται στις Αγροτικές Φυλακές ..
.. μετά από απόδραση (2019) κατάδικος στις Φυλακές Τίρυνθας, συμμετέχει στη ληστεία σε τράπεζα στην Αχαϊα με άλλους ομοϊδεάτες του προς ενίσχυση του "Επαναστατικού ταμείου" ..
.. συλλαμβάνεται (2020) από την Αντιτρομοκρατική στην Αγία Παρασκευή, και στο βαν για το οποίο είχε δηλωθεί κλοπή και έφεραν μαζί τους βαρύ οπλισμό- Kalashnikov, Uzi και δύο πιστόλια – με σφαίρες στις θαλάμες (έτοιμα για χρήση σε περίπτωση “εμπλοκής) στο οποίο επέβαινε και η επίσης σεσημασμένη ("νταντά" του γιου των Ρούπα Μαζιώτη, Κωνσταντίνα Αθανασοπούλου, καταδικασμένη εκτίει ποινή φυλάκισης, για συμμετοχή στον «Επαναστατικό Αγώνα», συμμετείχε στο σχέδιο απόδρασης του κατάδικου Τρομοκρατη Νικου Μαζιώτη από τις φυλακές)..
.. αυτά, γιατί κάποιοι απορούν με ποιο σκεπτικό απορρίφθηκε από το Δικαστικό Συμβούλιο του Εφετείου Λαμίας το αίτημα αποφυλάκισης του...
.. και για να μην κινδυνεύει, όπως ισχυρίζεται η (προσωπική) ιατρός του και ανακοίνωσε με αναρτήσεις της η Έλενα Ακρίτα, επί 67(!!!) ημέρες "αγωνιστή" πείνας και οι ομοϊδεάτες του, ας φάει!
Α.Κ
Υ.Γ .. Τυχαίο γεγονός ότι η υπογράφουσα Παντελία Βεργοπούλου, ως (προσωπική) ιατρός του, αναφορικά με την πορεία της υγείας του, είναι η μητέρα του Ανδρέα- Δημήτρη Μπουρζούκου με τον οποίο ειχαν συλληφθεί μαζί, μετά απο καταδίωξη στη διπλή ληστεία που διέπραξαν με βαρύ οπλισμό στο Βελβεντό Κοζάνης;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου