Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Δευτέρα 22 Αυγούστου 2022

Κάτω τα χέρια από τονΜητσοτά

Αγνοείστε τις ύβρεις και τις χυδαίες πεζοδρομιακές εκφράσεις, του ανεύθυνου, αν όχι προδοτικού, ΣΥΡΙΖΑ, ενθυμούμενοι το άθλιο παρελθόν

Τον έχει ανάγκη
Ελλάδα και ο Ελληνισμός, μαζί με την άξια Κυβέρνησή του, για να πετύχει την ασφάλεια,την πρόοδο, την ευημερία των Ελλήνων

Γράφει ο

Νίκος Αναγνωστάτος

Επειδή η Κυβέρνηση απαντά με ευγένεια στις υβριστικές και ανθελληνικές φωνασκίες του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος στην απέλπιδα προσπάθειά του να κερδίσει κάποιες ψήφους, δεν διστάζει να κυλιστεί στη λάσπη, προκειμένου να στοχοποιήσει τον Μητσοτάκη, εγώ θα απευθυνθώ με το σημείωμα τούτο, με γλώσσα απλή, λαϊκή και κατανοητή, στους λιγοστούς πολίτες οι οποίοι, μέσα στον προβληματισμό τους, λόγω της ακρίβειας των αγαθών, ενδέχεται να παραπλανηθούνάθελά τους.

Ο Μητσοτάκης και η κυβέρνησή του, τα τρία αυτά χρόνια, αναβάθμισε διεθνώς το κύρος και την υπόσταση της Ελλάδος, και βρισκόμαστε πλέον ως ίσοι προς ίσους με όλες τις προηγμένες

μεγάλες χώρες την υφηλίου, κερδίζοντας τον σεβασμό και την αναγνώρισή τους.

Παρόλες τις αντίξοες διεθνείς συγκυρίες που του έτυχαν, πανδημία, ενεργειακή κρίση, λαθρομεταναστευτικό, εξοπλισμοί, φωτιές και εμπρησμούς, κατόρθωσε να απαλύνει τις οικονομικές συνέπειες των πολιτών, μετην ανάκαμψη της οικονομίας, μαζί με τους άξιους οικονομικούς συνεργάτες Υπουργούς, Ανάπτυξης, Οικονομικών και Τουρισμού, χωρίς να υστερήσουν και οι υπόλοιποι υπουργοί στον τομέα τους και στις αρμοδιότητές τους.

Αύριο 20 Αυγούστου, η χώρα μας βγαίνει από την αυστηρή επιτήρηση, που ακολούθησε την δήθεν έξοδό μας από το τρίτο και αχρείαστο Μνημόνιο που μας φόρτωσε το 2015 ο ΣΥΡΙΖΑ, εξαθλιώνοντας τις οικονομίες του λαού μας. Έχει το θράσος να ισχυρίζεται, μαζί με άλλες ανύπαρκτες επιτυχίες του, ότι μας έβγαλε από τα Μνημόνια, όταν αύριο το ξεπερνάμε, χάριν στην τριετή υπεύθυνη και αποδοτική οικονομική πολιτική της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Να θυμηθούμε το κείμενο της απόφασης του Eurogroup της 20ης Φεβρουαρίου 2015, που δημοσιεύτηκε αυτούσιο στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ της 21/2/2015, μόλις είχε αναλάβει την κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ; Άρχιζε ως εξής: «Το Eurogroupεπαναλαμβάνει την εκτίμησή του για τις αξιοσημείωτες προσπάθειες προσαρμογής, που κατέβαλε η Ελλάδα και ο ελληνικός λαός τα τελευταία χρόνια». Εξυμνούσε δηλαδή την πολιτική της κυβέρνησης Σαμαρά – Βενιζέλου, προκειμένου να επιτευχθεί η τελευταία αξιολόγησηγια να εξέλθουμε γρήγορα από το δεύτερο Μνημόνιο.

Πιο κάτω στο κείμενο αυτό, αφού η κυβέρνηση >ΣΥΡΙΖΑ αναλαμβάνει δεσμεύσεις συνεχίσεως της ίδιας πολιτικής, το κείμενο αυτό, καταλήγει ως εξής: «Παραμένουμε αφοσιωμένοι στην παροχή επαρκούς υποστήριξης προς την Ελλάδα μέχρις ότου ανακτήσει πλήρη πρόσβαση στις αγορές».

Τι απέγινε; Ο Βαρουφάκης δεν ήθελε να το υπογράψει και ο Τσίπρας του ζήτησε να το υπογράψει! Γιατί; Απλά διότι δεν επρόκειτο να το ακολουθήσουν, αλλά να προχωρήσουν στην δική τους πολιτική, όπως την γνωρίσαμε, ώστε τα τέλη Ιουνίου του 2015, να είμαστε έτοιμοι να πέσουμε στα βράχια, με έξοδό μας από την Ε.Ε., ενώ η κυβέρνηση διαβεβαίωνε ότι «ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ»και διενήργησαν το περιβόητο δημοψήφισμα.

Τι ήθελε να πει ο ποιητής; Σε μια εξαθλιωμένη χώρα, δημιουργούνται οι κατάλληλες συνθήκες να εμφανισθούν ΣΩΤΗΡΕΣ, εφαρμόζοντας ΛΑΪΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ! Αυτό ήθελαν και αυτό επιδίωκαν, και τη γλυτώσαμε την τελευταία στιγμή με την επιβολή του αχρείαστου και χειρότερου τρίτου Μνημονίου!

Τέσσερα χρόνια λιτότητα, περικοπές συντάξεων, άγρια φορολογία, με την οικονομία στον πάτο! Αντί να ζητήσουν γονατιστοί συγνώμη από τον ελληνικό λαόκαι να εξαφανιστούν από προσώπου τηςγής, που λέει ο λαός μας, θέλουν να κυβερνήσουν ξανά, για να μας αποτελειώσουν!

Για να μη θυμηθούμε τις μεθοδεύσεις ελέγχου της Τηλεόρασης και των λοιπόν ΜΜΕ, την σκευωρία Novartis, το εκατομμύριο λαθρομεταναστών που πλημμύρησε τη χώρα μας, τα ανύπαρκτα θαλάσσια σύνοράμαςκαι τόσα άλλα ων ουκ έστιν αριθμός!

Δεν έχει κάνει λάθη ο Μητσοτάκης; Ασφαλώς και έχει κάνει. Κανείς άνθρωπος επί της γης, δεν είναι αναμάρτητος. Μόνο ο Πάπας της Ρώμης και τούτο συμβατικά. Μόνο που τα όποια λάθη, τα οποία έχουν εξογκωθεί σκόπιμα, ωχριούν μπροστά τις τεράστιες επιτυχίες του.Έτσι όλη η αντιπολίτευση εχθρεύεται τον Μητσοτάκη, φοβούμενοι ότι δεν θα δουν ποτέ εξουσία.

Ας διαφυλάξουμε λοιπόν, τον Μητσοτάκη και την κυβέρνησή του, ως κόρη οφθαλμού, αν θέλουμε να είμαστε μια ασφαλής, ισχυρή και σεβαστή από όλους χώρα και να εμπιστευθούμε στον Μητσοτάκη και στην κυβέρνησή του, να προχωρεί στην πρόοδο και τησυνεχή βελτίωση της κοινωνικής ζωής.

Ο ΛΑΪΚΙΣΜΟΣ, ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ, ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΕΝ ΑΠΈΔΩΣΑΝ!!!

Νικόλαος Αναγνωστάτος

Thiakos.blogspot.com

e-mail: nanagnostatos@gmail.com

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου