Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τρίτη 23 Αυγούστου 2022

Γεωργιάδης: Η ταύτιση με τον ΣΥΡΙΖΑ κάνει πολιτική ζημιά στον Ανδρουλάκη

 Γεωργιάδης: Η ταύτιση με τον ΣΥΡΙΖΑ κάνει πολιτική ζημιά στον Ανδρουλάκη

Ταύτιση με τον ΣΥΡΙΖΑ καταλόγισε στον Νίκο Ανδρουλάκη ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης για την υπόθεση των τηλεφωνικών παρακολουθήσεων, σημειώνοντας ότι αυτή η τακτική κάνει «πολιτική ζημιά» στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και ότι «στο τέλος θα τους καταστρέψει».

Μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων ανέφερε ότι η υπόθεση δεν είναι ευχάριστη σε κανέναν και πως «έχει χίλια δίκια» το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ που ζητά να διαλευκανθεί, αλλά όπως είπε είναι προφανές ότι ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, δεν είναι εμπλεκόμενος σε αυτή την ιστορία.

«Θα έπρεπε να είχε ενημερωθεί ο πρωθυπουργός γι' αυτό ζήτησε και την παραίτηση του μέχρι πρότινος διοικητή της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών, Παναγιώτη Κοντολέοντα» τόνισε ο κ. Γεωργιάδης.

Ερωτηθείς για το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών επισήμανε ότι η Ευρώπη εισέρχεται στον πιο δύσκολο χειμώνα από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο και πως ο πρωθυπουργός έβαλε πάνω από το πολίτικο συμφέρον, το συμφέρον του ελληνικού λάου, προκειμένου να μην υπάρχει ακυβερνησία, σε μια τέτοια κατάσταση όπως είναι η ενεργειακή κρίση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου