Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2024

Ανδραβίδα: Άγριος ξυλοδαρμός 14χρονου μαθητή σε σχολείο - «Τον χτυπούσαν και τραβούσαν βίντεο», καταγγέλλει η μητέρα του

Το φαινόμενο ενδοσχολικής βίας έχει λάβει ανεξέλεγκτες διαστάσεις και τα περιστατικά αυξάνονται δραματικά. Η εφημερίδα «Πατρίς» φέρνει στο φως ένα νέο περιστατικό που έχει συγκλονίσει την Ανδραβίδα, στην Ηλεία.

Όλα έγιναν το μεσημέρι της Παρασκευής στο Γυμνάσιο της Ανδραβίδας, όταν 14χρονος μαθητής δέχθηκε γροθιά στο πρόσωπο από συμμαθητή του και την παρέα του για ασήμαντη αφορμή. «Του επιτέθηκαν μέσα στο σχολείο, ο γιος μου δεν αντέδρασε, έφαγε ξύλο. Κάποια άλλα παιδιά τραβούσαν βίντεο και στη συνέχεια το μοίρασαν στα social media», τόνισε η μητέρα του 14χρονου μαθητή που κατηγορεί τη διεύθυνση του σχολείου για αδιαφορία.

Για προσχεδιασμένο περιστατικό μιλά η μητέρα του 14χρονου

«Ο Διευθυντής και οι δύο καθηγητές που ήταν στο διάλειμμα δεν βοήθησαν το παιδί μου. Ο διευθυντής δεν με ενημέρωσε καν για το συμβάν που έγινε. Το παιδί ήρθε χτυπημένο στο σπίτι και έτσι το έμαθα. Ο γιος μου γύριζε στο προαύλιο με τον πάγο στο πρόσωπο και κανείς δεν του έδωσε σημασία. Όλοι ήταν αδιάφοροι και δεν με ειδοποίησε κανένας από το σχολείο», υποστηρίζει η μητέρα του θύματος με την ίδια, να παραμένει σοκαρισμένη από το συμβάν και να ζητά να τιμωρηθούν όλοι όσοι ευθύνονται.

Η μητέρα που απευθύνθηκε στην Αστυνομία κάνει λόγο επίσης για ένα προσχεδιασμένο περιστατικό, με την ίδια να δηλώνει ότι: «…’Ολο αυτό το είχαν στήσει, είχαν σχεδιάσει να πάρουν το παιδί στο πίσω μέρος του σχολείου, να το χτυπήσουν και να το τραβήξουν βίντεο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου