Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024

Ενεργειακός θησαυρός στην Κρήτη - Μπορεί να καλύψει το 15% των αναγκών της EE σε φυσικό αέριο

Ενθαρρυντικές ενδείξεις για πιθανά κοιτάσματα φυσικού αερίου στις θαλάσσιες περιοχές της Κρήτης καταγράφονται με βάση τις τελευταίες έρευνες.

Αυτό τουλάχιστον αναφέρουν πηγές με γνώση των δεδομένων τονίζοντας πως αν επιβεβαιωθούν οι υπολογισμοί τότε τα κοιτάσματα κοντά στην Κρήτη θα μπορούσα να καλύψουν το 15% των αναγκών της Ευρώπης σε φυσικό αέριο.

«Η Ελλάδα συνεχίζει κανονικά το πρόγραμμα ερευνών της, όπως αυτό έχει σχεδιαστεί από τους αρμόδιους φορείς και από την κυβέρνηση» ανέφερε στο κεντρικό δελτίο του OPEN, ο διεθνολόγος και βουλευτής της ΝΔ, Τάσος Χατζηβασιλείου και πρόσθεσε: «Σε κάθε περίπτωση πρόκειται για μια ιστορικής σημασίας εξέλιξη και αν τα κοιτάσματα βεβαιωθούν θα μπορούμε να μιλάμε για ποσότητα που θα μπορούσε να καλύψει το 15% των αναγκών της ΕΕ ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου