Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2024

«Έριξαν» τον server του ΕΚΠΑ για να μπλοκάρουν τις διαδικτυακές εξετάσεις

 

«Έριξαν» τον server του ΕΚΠΑ για να μπλοκάρουν τις διαδικτυακές εξετάσεις

Δεν λειτουργούσε για μια ώρα η ιστοσελίδα του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου (ΕΚΠΑ), καθώς ο σύλλογος διοικητικών υπαλλήλων και φοιτητές εισέβαλαν στο Κέντρο Λειτουργίας και Διαχείρισης Δικτύου και έριξαν τον server του πανεπιστημίου.

Ειδικότερα, ο σέρβερ «έπεσε» στις 10.00 και λειτούργησε εκ νέου μετά τις 11.15.

Στην ανακοίνωσή τους που ανάρτησαν στο facebook αναφέρουν μεταξύ άλλων ότι «η κυβέρνηση προσπάθησε να παρακάμψει το φοιτητικό κίνημα» ενώ κάνουν λόγο και για «νίκη στον αγώνα ενάντια στα ιδιωτικά πανεπιστήμια».

Συγκεκριμένα αναφέρουν:

«Ο Σέρβερ του ΕΚΠΑ έπεσε 

Η κυβέρνηση προσπάθησε να παρακάμψει, με εκβιαστικό τρόπο, το φοιτητικό κίνημα με την εξ’ αποστάσεως εξεταστική! Ενάντια στις μεθοδεύσεις αυτές, σήμερα οι φοιτητικοί σύλλογοι του ΕΚΠΑ μαζί με τον Σύλλογο Διοικητικών Υπαλλήλων, απαντούν από κοινού με παρέμβαση στο ΚΛΕΙΔΙ (Κέντρο Λειτουργίας και Διαχείρισης Δικτύου) του ΕΚΠΑ., ρίχνοντας τους σέρβερ του πανεπιστημίου, μπλοκάροντας έτσι την τηλεξεταστική.

ΟΧΙ στην Τηλεξεταστική- ΟΧΙ στους κυβερνητικούς εκβιασμούς!

Νίκη στον αγώνα ενάντια στα ιδιωτικά πανεπιστήμια! Το δίκιο το έχουν πάντα οι φοιτητές.

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου