Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2024

Αυλώνας: Συνελήφθη Πακιστανός για τον βιασμό 40χρονης-Ζεφύρι: Συνελήφθη Πακιστανός για γενετήσιες πράξεις σε βάρος 13χρονου αγοριού με αυτισμό

Θύμα βιασμού κατήγγειλε στο Τμήμα Ασφαλείας Ωρωπού, πως έπεσε μία 40χρονη Ινδή από έναν 21χρονο Πακιστανό, στον Αυλώνα.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, το θύμα κατήγγειλε στις Αρχές ότι ο δράστης βιντεοσκόπησε τις πράξεις του σε βάρος της και την εκβίαζε.

Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Ωρωπού εντόπισαν τον 21χρονο Πακιστανό τον οποίο συνέλαβαν και σχηματίστηκε σχετική δικογραφία σε βάρος του.

Φρίκη στο Ζεφύρι: Συνελήφθη 42χρονος Πακιστανός για γενετήσιες πράξεις σε βάρος 13χρονου αγοριού με αυτισμό

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, συνέλαβαν το βράδυ της Παρασκευής (9/2) έναν 42χρονο Πακιστανό στο Ζεφύρι, κατηγορούμενο για γενετήσιες πράξεις σε βάρος 13χρονου αγοριού με αυτισμό.

Ο 42χρονος Πακιστανός, γνωρίζοντας το έντονο ενδιαφέρον του αγοριού στα πατίνια που απορρέει από την αναπτυξιακή του δυσκολία, με το πρόσχημα να του χαρίσει ένα πατίνι, τον οδήγησε το μεσημέρι της Παρασκευής (9/2), εντός του σπιτιού του και προέβη στις ανωτέρω αρρωστημένες, αξιόποινες πράξεις.

Μετά την καταγγελία της μητέρας του ανηλίκου, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Ζεφυρίου με τη συνδρομή αστυνομικών της Ο.Π.Κ.Ε. τον ακινητοποίησαν έξω από το σπίτι του.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου