Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2024

ΚΡΑΞΙΜΟ στην ΚΟΤΑ Πολάκη από τους Συριζαίους φίλους του στα social media για την στάση της αποχής (εικόνες)


Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Παύλος Πολάκης απείχε από την ψηφοφορία για το νομοσχέδιο που προβλέπει την ισότητα στον γάμο και, μετά την προηγούμενη τοποθέτησή του όπου αναφερόταν σε υποχρεώσεις της εργασίας του, επανήλθε με ανάρτηση στα social media.

«Οι ενστάσεις και οι ανησυχίες που έχω σχετικά με το επίμαχο νομοσχέδιο για την ισότητα στον πολιτικό γάμο, αφορούν κυρίως στην επέκταση των δικαιωμάτων, μέσω Ευρωπαϊκού Δικαίου, στην τεκνοθεσία και το δικαίωμα απόκτησης παιδιών μέσω παρένθετης κύησης» αναφέρει μεταξύ άλλων.

Οι διαδικτυακοί Συριζαίοι φίλοι του, μετά την κίνηση του να απέχει από την ψηφοφορία, κατέκλυσαν με δεκάδες αρνητικά σχόλια, την προσωπική του σελίδα στο facebook.

Δείτε μερικά από τα σχόλια στα social media του Παύλου Πολάκη






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου