Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».
ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Παρασκευή, 14 Ιουλίου 2017

Στη φυλακή και η -λέμε τώρα- ... "μάνα" της 15χρονης που την"πούλαγε" στην Κέρκυρα με 55χρονο Βολιώτη

Αποτέλεσμα εικόνας για προφυλάκιση της 40χρονης μάνας της 15χρονης από το Βόλο αποφάσισε σήμερα η δικαιοσύνη.
Την προφυλάκιση της 40χρονης μάνας της 15χρονης από το Βόλο αποφάσισε σήμερα η δικαιοσύνη. Η 40χρονη πήρε, μετά την απολογία της στον ανακριτή, τoν δρόμο για τις φυλακές με την κατηγορία της συνέργειας σε αποπλάνηση, κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια, ασέλγεια με ανήλικο έναντι αμοιβής...
Την προφυλάκιση του 55χρονου επιχειρηματία από τον Βόλο, που κατηγορείται για απόπειρα βιασμού, παραπλάνηση και ασέλγεια κατά 15χρονης, αποφάσισαν ομόφωνα χθες ο ανακριτής και ο εισαγγελέας Κέρκυρας, μετά την πολύωρη σημερινή απολογία του. Ο 55χρονος, που συνελήφθη το Σάββατο στο λιμάνι της Κέρκυρας, κατηγορείται ότι αποπειράθηκε να βιάσει την 15χρονη ανήλικη που τον συνόδευσε από τον Βόλο για ολιγοήμερες διακοπές, με τη συγκατάθεση, όπως φέρεται, της 40χρονης μητέρας της. Πηγή φωτό: www.kerkyrasimera.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου