Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τρίτη 25 Ιουλίου 2017

Προεδρος ΣτΕ: Έκανα γαϊδουρινή υπομονή και έκανα παρέμβαση για να προλάβω όσα ακούγονται για δημοψήφισμα

Συνομιλία και με τους δικαστικούς είχαν οι δημοσιογράφοι στους κήπους του Προεδρικού Μεγάρου, με αφορμή την 43η επέτειο για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας.

Και όπως ήταν αναμενόμενο, την...τιμητική του είχε ο πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας  Νίκος Σακελλαρίου ο οποίος στον απόηχο της ηχηρής παρέμβασής του, ανέφερε χαρακτηριστικά σε συνομιλία που είχε με δημοσιογράφους:

« Εκανα πολύ μεγάλη υπομονή αλλά ήθελα να μιλήσω σήμερα που είναι η ημέρα της Δημοκρατίας».

Όπως είπε, «μετά τη σημερινή παρέμβαση εύχομαι να μη χρειαστεί να επανέλθω. Υπήρχαν και άγαρμπες παρεμβάσεις από τη μία πλευρά, αλλά και άκομψες απαντήσεις από την άλλη» για να προσθέσει πως «δεν χρειάζεται τέτοια επιθετικότητα. Και στο  μέλλον θα υπάρξουν και καλές και κακές αποφάσεις».

Μάλιστα, αναφερθείς στα περί δημοψηφίσματος για την Συνταγματική Αναθεώρηση είπε πως είναι στο μυαλό του και ειδικότερα το συνταγματικό Δικαστήριο. «Δεν έκανα τυχαία σήμερα αυτή την παρέμβαση. Εγώ έκανα αυτή την παρέμβαση σήμερα για να προλάβω όσα ακούγονται για δημοψήφισμα», σχολίασε με νόημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου