Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 26 Ιουλίου 2017

Κι άλλο… χρυσό ο Πηλίδης!

Το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Πάλης Παίδων που διεξάγεται στο Σαράγεβο κατέκτησε ο Γιώργος Πιλίδης. Ο Ελληνας πρωταθλητής ήταν συγκλονιστικός, επικράτησε με 6-3 στον τελικό της κατηγορίας των 58κ. της Ελευθέρας απέναντι στον Ορζάκ (Ρωσία) και ανέβηκε στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου.
Το χρυσό παιδί της ελληνικής Πάλης έγραψε ιστορία, καθώς είναι ο μοναδικός αθλητής Παγκοσμίως που έχει καταφέρει να κατακτήσει 5 μετάλλια στα τελευταία τρία χρόνια σε Ευρωπαϊκά και Παγκόσμια πρωταθλήματα.
Ο Πιλίδης διατήρησε τον τίτλο του πρωταθλητή Ευρώπης, μιας και πέρυσι είχε κατακτήσει και πάλι το χρυσό μετάλλιο. Ο νεαρός αθλητής συνεχίζει να γράφει ιστορία και σε περίπτωση που τον Σεπτέμβριο κατακτήσει μετάλλιο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Παίδων που θα γίνει στην Αθήνα, θα σημειώσει ρεκόρ που δύσκολα θα «σπάσει» από άλλον αθλητή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου