Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 26 Ιουλίου 2017

Οκτώ μετάλλια κατέκτησε η Ελληνική Παραολυμπιακή Ομάδα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Λονδίνου

Με οκτώ μετάλλια στις αποσκευές τους επέστρεψαν τα ξημερώματα από το Λονδίνο οι αθλητές της Ελληνικής Παραολυμπιακής Ομάδας, που συμμετείχαν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου του Λονδίνου.
Η Ελλάδα με δύο χρυσά μετάλλια, τρία ασημένια και τρία χάλκινα, κατέλαβε την 22η θέση μεταξύ των 66 χωρών που κέρδισαν έστω και ένα μετάλλιο στη διοργάνωση, στην οποία έλαβαν μέρος αθλητές από 93 χώρες.
Ο ΟΠΑΠ, Μέγας Χορηγός της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής, υποστηρίζει με υπερηφάνεια τους Έλληνες αθλητές σε όλες τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις από το 2011.


Οι αθλητές που ανέβηκαν στο βάθρο

Στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Λονδίνου, ο Μιχάλης Σεΐτης πήρε δύο μετάλλια και συγκεκριμένα ένα χρυσό και ένα ασημένιο, στα 400 μέτρα και 200 μέτρα αντίστοιχα. Ο Μανώλης Στεφανουδάκης κατέκτησε χρυσό μετάλλιο στο ακόντιο με νέο ρεκόρ αγώνων. Ασημένια μετάλλια πήραν η Μαρία Σταματουλά και ο Χρήστος Κουτούλιας στη σφαίρα και το τριπλούν αντίστοιχα. Χάλκινα μετάλλια στη σφαιροβολία κατέκτησαν η Ζωή Μαντούδη, η Ανθή Λιάγκου και ο Δημήτρης Ζησίδης.

Ο Γιάννης Σεβδικαλής κατέρριψε το παγκόσμιο ρεκόρ στο άλμα εις μήκος κατηγορίας Τ43 με επίδοση 6,21 μέτρα.

Η Ελλάδα έχει κερδίσει συνολικά 61 μετάλλια στη διοργάνωση από το 1998, και συγκεκριμένα 15 χρυσά, 21 ασημένια και 25 χάλκινα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου