Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Σάββατο 29 Ιουλίου 2017

ΤΟ ΚΑΘΑΡΜΑ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ! 4 ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΘΑ ΧΑΝΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΑΠΟ ΤΟ 2019 ΚΑΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΒΑΦΤΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΕΞΟΔΟ ΑΠΟ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ! ΒΙΝΤΕΟ

Το πολιτικό κάθαρμα που λέγεται Τσίπρας συνεχίζει να έχει τις επιδαψιλεύσεις των μεγάλων καναλιών. Αντί να τον σκίζουν ...

δημοσιογραφικά από το πρωί μέχρι το βράδυ για το έγκλημά του σε βάρος του λαού, παίζουν το παιχνίδι του πρωθυπουργού της συμφοράς και της απάτης! Τέσσσεις (4) συντάξεις τον χρόνο θα χάνουν από το 2019 οι συνταξιούχοι! Τρεις συντάξεις από την κατάργηση της προσωπικής διαφοράς και μία σύνταξη από τη μείωση του αφορολόγητου! Και όμως, αυτό το εθνικό έγκλημα που οδηγεί στον αφανισμό του ελληνικού γένους, ο πολιτικός αλήτης Τσίπρας το βαφτίζει σίγουρη έξοδο από τα μνημόνια και επιστροφή στην ομαλότητα! Κάθαρμα πολιτικόπου πρέπει να καθίσει στο σκαμνί της Δικαιοσύνης, αλλά φευ, τον προστατεύουν τα μεγάλα τηλεοπτικά κανάλια!
Δείτε το βίντεο. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου