Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Κυριακή 30 Ιουλίου 2017

ΚΕΙΜΕΝΟ ΚΟΛΑΦΟΣ! Όταν έστελναν τον Βασιλικόπουλο να ενημερώσει…τον Μαντέλη για τα Ίμια!

Ο υιός του αείμνηστου Ναυάρχου και Επιτίμου Α/ΓΕΝ Λεωνίδα Βασιλικόπουλου μ’ ένα κείμενο κόλαφο για τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Σημίτη, σχολιάζει, την καταδίκη Μαντέλη για ξέπλυμα μαύρου χρήματος.
Ο Κρίτων Βασιλικόπουλος, γράφει στην σελίδα του στο facebook αλήθειες, που πονάνε όσους ακόμη και σήμερα προσπαθούν να μας πείσουν ότι η περίοδος Σημίτη ήταν…ευλογία για τη χώρα!
Το κείμενο:
Τα ξημερώματα της 31ης Ιανουαρίου 1996, στην κορύφωση της κρίσης, ο Διοικητής της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών θέλησε να ενημερώσει τον Πρωθυπουργό για μια πιθανή πολύ σημαντική εξέλιξη.

Κατευθύνθηκε στη…Βουλή, όπου βρισκόταν (αντί για το Πεντάγωνο), η τότε ηγεσία.

Εκεί έλαβε από την διευθύντρια του γραφείου του Πρωθυπουργού την απάντηση: « Δεν μπορεί να σας δεχτεί τώρα, μιλήστε με τον Γραμματέα του Υπουργικού Συμβουλίου»…

Ο Διοικητής αρνήθηκε.

Αφού περίμενε αρκετή ώρα στον προθάλαμο, μπήκε μέσα στην αίθουσα όπου…«συνεδρίαζαν» και είπε στον Πρωθυπουργό αυτά που είχε να του πει.
Η απάντηση ήταν «μην ασχολείστε εσείς, τα χειρίζονται άλλοι».
Η συνέχεια γνωστή.
Ο πατέρας μου, παραιτήθηκε λίγες ώρες μετά τη λήξη της κρίσης.
Μέχρι τον θάνατό του το 2014 παρέμεινε πιστός στον Όρκο του προς την Πατρίδα.
Ο τότε Γραμματέας του Υπουργικού Συμβουλίου καταδικάστηκε σήμερα σε πολυετή φυλάκιση για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος.
Ο τότε Πρωθυπουργός, ο οποίος στο αποκορύφωμα κρίσης που μπορούσε να οδηγήσει σε πόλεμο, επέλεξε τον από σήμερα κατάδικο ως το πλέον έμπιστο πρόσωπό του για να λάβει εθνικής σημασίας πληροφορίες, εξακολουθεί να νουθετεί την ελληνική κοινωνία και αποθεώνεται στα συνέδρια της «κεντροαριστεράς».
Υ.Γ. Το σχόλιο δεν αφορά το ποινικό σκέλος της σημερινής καταδίκης.
Αφορά το πολιτικό σκέλος, την πολιτική καταδίκη ενός «συστήματος» εξουσίας, διαχρονικού και διακομματικού, που οδήγησε τη χώρα μας στην πολλαπλή καταστροφή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου