Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Σάββατο 29 Ιουλίου 2017

Επίθεση ισλαμιστη τρομοκράτη με μαχαίρι στο Αμβούργο- Ένας νεκρός και πολλοί τραυματίες

Ένας άνθρωπος νεκρός και άγνωστος αριθμός τραυματιών είναι ο πρώτος απολογισμός της επίθεσης ισλαμιστή με μαχαίρι που εκδηλώθηκε πριν από λίγο σε σούπερ μάρκετ, στο Αμβούργο.Ο δράστης, σύμφωνα με την εφημερίδα Βild είναι μουσουλμάνος και πριν επιτεθεί φώναζε «Αλλάχ Ακμπάρ» (Ο Αλλάχ είναι μεγάλος). Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι έδρασε μόνος.

 



Σύμφωνα με την Αστυνομία του Αμβούργου ο δράστης βρίσκεται υπό κράτηση, ωστόσο συμβουλεύει τους πολίτες να μείνουν μακριά από την περιοχή στην οποία εκδηλώθηκε η επίθεση.














Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου