Ένα 24ωρο μετά την προφυλάκιση του ενός εκ των δύο δραστών του στυγερού εγκλήματος, οι δράστες συνεχίζουν να αρνούνται τα πάντα – παρά το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης – η μητέρα και η γιαγιά του 12χρονου παραμένουν σε κατάσταση σοκ, το πανελλήνιο συγκλονισμένο και το μεγάλο θύμα αυτής της υπόθεσης να προσπαθεί να σταθεί όρθιο, με ψυχοσωματικά τραύματα που αλλάζουν τη ζωή του για πάντα.
  
Στο φως έρχεται ένα μέρος από τις καταθέσεις του παιδιού που περιέγραψε στους αστυνομικούς τα εφιαλτικά βράδια που έζησε στο σπίτι, του κατά τα άλλα πατέρα του. Ένα σπίτι που μετατράπηκε κατ’ επανάληψη σε κολαστήριο για το ίδιο, με τον πατέρα να τον κρατάει από τα χέρια και τον ερωτικό του σύντροφο να ικανοποιεί τις αρρωστημένες ορέξεις του, στο υπνοδωμάτιο. »Ο μπαμπάς με κρατούσε και εγώ πονούσα. Έβαζα όλη μου τη δύναμη αλλά δεν μπορούσα να τα καταφέρω. Φώναζα αλλά δεν ήταν εκεί κανείς να με βοηθήσει» είπε το αγγελούδι στους αστυνομικούς που άκουγαν εμφανώς σοκαρισμένοι: »Συνέχιζα να πονάω και αργότερα. Ήθελα τη μαμά μου αλλά ο πατέρας μου, μου έλεγε να μην πω τίποτα. Ήθελα να φύγω από το σπίτι» συνέχισε το παιδί για τα όσα βίωνε από τον 35χρονο πατέρα και τον 37χρονο ερωτικό του σύντροφο.
 
Ο 35χρονος πατέρας αφέθηκε ελεύθερος, λόγω επίσης αναπηρίας, με περιοριστικούς όρους και συγκεκριμένα να μην πλησιάζει σχολεία και παιδικές χαρές και να μην έχει καμία επαφή με το παιδί, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και παρουσία στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του 3 φορές το μήνα. Ο 37χρονος οδηγήθηκε στις φυλακές Τριπόλεως όπου τα μέτρα ασφαλείας ήταν δρακόντεια. Σύμφωνα με πληροφορίες, έμεινε μόνος σε κελί, μακριά από τους υπόλοιπους κρατούμενους, που είχαν πληροφορηθεί τα όσα είχαν συμβεί. Ο δράστης αρνείται τα πάντα και αποφεύγει να σχολιάσει τόσο τις καταθέσεις του παιδιού, όσο και το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης.
ΦΩΤΟ €KINISSI
ΦΩΤΟ €KINISSI
 
Το χρονικό του εγκλήματος
Πριν από περίπου δυο εβδομάδες το παιδί πήγε μαζί με το πατέρα του στο σπίτι του προκειμένου να κάνει ολιγοήμερες διακοπές χωρίς να γνωρίζει τον εφιάλτη που το περίμενε. Μάλιστα τις πρώτες μέρες που δεν είχε ξεκινήσει το μαρτύριο, το άτυχο αγοράκι έδειχνε να περνάει καλά. Αυτό δείχνουν τα λόγια του, στη μητέρα και τη γιαγιά του. Έλεγε πως παίζει και ξεκουράζεται, ενώ ζητούσε να παραταθεί ο χρόνος παραμονής του στο Άργος, πριν επιστρέψει στην Αθήνα. Λίγο αργότερα όμως όλα θα άλλαζαν…





ΦΩΤΟ €KINISSI
Σύμφωνα με πληροφορίες- και όπως προέκυψε από την προανάκριση που πραγματοποίησαν οι Αστυνομικοί- το παιδί βιαζόταν συστηματικά από τον πατέρα του και τον ερωτικό του σύντροφο με τον οποίο συζούν. Η αποκάλυψη έγινε όταν η μητέρα του 12χρονου, τον πήρε τηλέφωνο προκειμένου να δει τι κάνει, χωρίς βέβαια να πηγαίνει το μυαλό της στο κακό. Σε ένα από αυτά τα τηλεφωνήματα, το παιδί άρχισε να λέει στην μητέρα του: “…έλα να με πάρεις δεν θέλω να καθίσω άλλο εδώ, δεν περνάω καλά”.
Το γεγονός αυτό θορύβησε την μητέρα, η οποία αμέσως ξεκίνησε να πάει να πάρει το παιδί της. Όταν πια επέστρεψαν στην Αθήνα, χωρίς ακόμα η ίδια να έχει αντιληφθεί το τι είχε συμβεί στο σπλάχνο της, άκουσε έκπληκτη και σοκαρισμένη το 12χρονο γιο της να της εξιστορεί το τι είχε βιώσει, και μάλιστα από τον ίδιο του τον πατέρα, αλλά και τον ερωτικό του σύντροφο. Χωρίς δεύτερη σκέψη η μητέρα απευθύνθηκε στην Αστυνομία, με αποτέλεσμα την άμεση σύλληψη του ομοφυλόφιλου πατέρα, αλλά και του ερωτικού του συντρόφου.

ΦΩΤΟ €KINISSI
Σύμφωνα με πληροφορίες στο πλευρό της μητέρας και η γιαγιά του παιδιού. Η μητέρα του πατέρα του. Όπως φέρεται να είπε στη μητέρα, ο εγγονός της άρχισε να της λέει για τα όσα περνούσε μέσα στο σπίτι που μετατράπηκε για τον ίδιο σε κολαστήριο. Η γιαγιά έχει ήδη δώσει κατάθεση στην αστυνομία, με την οποία καίει τον ομοφυλόφιλο γιο της.
Οι δύο δράστες πήραν αρχικά προθεσμία για να απολογηθούν και έτσι προχθές βρέθηκαν και πάλι ενώπιον του ανακριτή. Απολογήθηκαν για περισσότερο από 12 ώρες και αργά χθες το βράδυ με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα προφυλακίστηκε ο 35χρονος σύντροφος του πατέρα, ενώ ο ίδιος αφέθηκε ελεύθερος με αυστηρούς περιοριστικούς όρους μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης, λόγω μεγάλου ποσοστού αναπηρίας το οποίο έχει διαγνωστεί.
 
 
Πηγή: