Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Σάββατο 29 Ιουλίου 2017

H Ρωσία γίνεται ΓΙΓΑΝΤΑΣ παρά τον πόλεμο εις βάρος του Πούτιν…

Οι οικονομικές κυρώσεις που έχουν επιβληθεί στη Ρωσία θα περίμενε κανείς να πλήξουν βαθύτατα τη χώρα. Όμως, όπως αναλύει σε μελέτη του το seekingalpha.com, η Ρωσία έχει καταφέρει να επιβιώσει, παρά την πτώση των τιμών του πετρελαίου και του φυσικού αερίου.
«Εάν η Ρωσία καταφέρει να εξελιχθεί, θα αποτελέσει το κέντρο του επενδυτικού ενδιαφέροντος για την επόμενη δεκαετία, καταλήγοντας να γίνει η αγαπημένη του κεφαλαίου στις αναδυόμενες αγορές», υπογραμμίζει ο αρθρογράφος και προσθέτει
πως η Ρωσία δεν επιθυμεί να αλλάξει το βασικό της οικονομικό μοντέλο (εμπόριο ενέργειας), αλλά τουλάχιστον έχουν ληφθεί ορισμένα μέτρα για τη μείωση των εξαρτήσεων από τις εισαγωγές τροφίμων. Επιπλέον, το εμπόριο σιταριού και όπλων είναι δύο αναπτυσσόμενοι τομείς εξαγωγών που η Ρωσία στοιχηματίζει για την ανάπτυξη της».
Επιπλέον, αναφορά γίνεται και στην Gazprom, την οποία αποκαλεί «ρωσικό διαμάντι». Όπως επισημαίνει ο αρθρογράφος, η Gazprom έχει δυνατότητες ανάπτυξης του δυναμικού, σχετικά υγιή περιθώρια, ρευστότητα και πληθώρα επιλογών χρηματοδότησης. Επίσης, αν και συνθήκες της αγοράς είναι δυσμενείς εδώ και αρκετό καιρό, η τιμή των μετοχών της εταιρείας δεν έχει πληγεί και η Gazprom μπορεί να εξασφαλίσει στους επενδυτές μια καλή απόδοση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου