Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 26 Ιουλίου 2017



«Αν ένας άντρας δεν δέρνει πολύ τη γυναίκα του, δεν είναι αρκετά άντρας»

Μπορεί να ζούμε στο 2017 και οι άνθρωποι να μην είναι υπόδουλοι, ωστόσο υπάρχουν γυναίκες που επιζητούν το ξύλο, θίγοντας μάλιστα τον ανδρισμό όσων δεν χαστουκίζουν!
«Αν μια Αλγερινή δεν τρώει συχνά ξύλο, ίσως να αισθανθεί ότι ο άντρας της δεν είναι αρκετά άντρας. Εμένα αυτό μου δίνει χαρά, είναι κάτι που με κάνει ευτυχισμένη».
Αυτά ήταν τα λόγια μιας γυναίκας από την Αλγερία που φαίνεται πως είναι διαστροφική αφού με περίσσια υπερηφάνεια και
τεράστιο χαμόγελο τα είπε μπροστά στην κάμερα, σε εκπομπή για την ενδοοικογενειακή βία. To βίντεο με την δήλωση της έχει πάνω από δύο εκατομμύρια προβολές.
Δείτε το βίντεο


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου