Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη 27 Ιουλίου 2017

Οι διεθνείς τοκογλύφοι επιστρέφουν στον τόπο του εγκλήματος που λέγεται Ελλάδα!

globinfo freexchange
Η παράνοια που ζούμε φαίνεται να μην έχει όρια. Οι διεθνείς τοκογλύφοι, δηλαδή μερικές από τις μεγαλύτερες τράπεζες-βαμπίρ που πίνουν το αίμα των κοινωνιών, ξαναγυρνάν στον τόπο του εγκλήματος που λέγεται Ελλάδα.
Η κατεστραμμένη από τα μνημόνια χώρα 'παρακάλεσε' τα τοκογλυφικά παράσιτα της διεθνούς χρηματοπιστωτικής μαφίας να της δανείσουν λεφτά με το τοκογλυφικό επιτόκιο 4.6%! Κι όμως, η χώρα θυσιάστηκε για να διασωθούν κάποια από αυτά τα παράσιτα, ενώ κάποια άλλα, έπαιξαν βρόμικο ρόλο στο να οδηγήσουν την Ελλάδα στη χρεοκοπία!
Έτσι, οι διεθνείς τοκογλύφοι θα βγάλουν ακόμα πιο πολλά λεφτά πάνω από το Ελληνικό πτώμα και η 'Αριστερή' κυβέρνηση το πανηγύρισε δεόντως, πιο πολύ και από το εγχώριο νεοφιλελεύθερο καθεστώς!
Την ίδια ώρα, το ανώτερο στέλεχος της Ευρωπαϊκής Χρηματοπιστωτικής Δικτατορίας, Πιερ Μοσκοβισί, έστελνε το γνωστό σήμα στους Έλληνες υποτελείς με περισσό θράσος και μια έμμεση απειλή: “Αν η Ελλάδα κάνει παύση και δεν εφαρμόσει όσα συμφωνήθηκαν, θα είναι λάθος. Πρέπει να παραμείνει στο «ποδήλατο» και να συνεχίσει να προχωράει. Αν σταματήσει, θα πέσει από το «ποδήλατο». Αλλά με καθησυχάζουν οι εγγυήσεις που μου δίνει η ελληνική πλευρά.”
Καταλαβαίνετε τι σημαίνει αυτό. Νέα μέτρα, νέα μνημόνια, νέες περικοπές, περισσότερο ξεπούλημα, μέχρι να ολοκληρωθεί το πείραμα κανονικά και να μεταφερθεί σε όλη την ευρωζώνη.
Το εύλογο ερώτημα που ακολουθεί είναι το εξής: το νόημα της 'εξόδου' στις αγορές, έστω και με τοκογλυφικά επιτόκια, δεν είναι να απεξαρτηθεί η χώρα από τη δικτατορία της ΕΚΤ και άρα από τα καταστροφικά μνημόνια;

Και η προφανής απάντηση είναι ότι οι περίφημες 'αόρατες αγορές', που λειτουργούν αυτόνομα, είναι ένα από τα μεγαλύτερα παραμύθια που έχει κατασκευάσει η νεοφιλελεύθερη ιδεολογία για να εξαπατήσει τις μάζες. Οι δηλώσεις Μοσκοβισί έγιναν σε απόλυτο συντονισμό με την πανάκριβη έξοδο της χώρας στις αγορές ώστε αυτή να πάρει το κατάλληλο μήνυμα. Δηλαδή, η διεθνής χρηματοπιστωτική μαφία λειτούργησε απόλυτα συντονισμένα με τους αξιωματούχους της Ευρωπαϊκής Χρηματοπιστωτικής Δικτατορίας.

Όπως ήταν φυσικό, τα διεθνή ΜΜΕ του νεοφιλελεύθερου καθεστώτος πανηγύρισαν δεόντως, βλέποντας άλλο ένα 'success story', σαν αυτό της κυβέρνησης Σαμαρά.

Όπως καταλαβαίνετε, πρόκειται για άλλη μια μεγαλειώδη παράσταση που έστησε το καθεστώς, επιχειρώντας να επιτύχει για πολλοστή φορά τη συναίνεση της Ελληνικής κοινωνίας (και όχι μόνο), προκειμένου αυτή να υποταχθεί οριστικά στα μνημόνια της καταστροφής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου