Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Κυριακή 30 Ιουλίου 2017

Ο ΨΕΥΤΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ!

Ενώ ο μέγας παραμυθάς mister Tsipras, υποστήριξε στην πολύ πρόσφατη τηλεοπτική του συνέντευξη ότι ο ΕΦΚΑ έχει… πλεόνασμα 100 εκατ. ευρώ, η σκληρή πραγματικότητα τον διαψεύδει για μια ακόμα φορά! Σύμφωνα, λοιπόν, με την δεύτερη τριμηνιαία έκθεση προόδου του Κέντρου Είσπραξης Ασφαλιστικών Οφειλών, οι ληξιπρόθεσμες οφειλές προς τα Ταμεία έφθασαν στα 23,3 δισ. ευρώ στο τέλος Ιουνίου. Μάλιστα, εντός του δεύτερου εξαμήνου 2017, το τρέχον υπόλοιπο των οφειλών που διαχειρίζεται το Κέντρο Είσπραξης Ασφαλιστικών Οφειλών αυξήθηκε κατά 827.180.068 ευρώ σε σχέση με το τέλος Μαρτίου 2017. Από αυτά, τα 533.737.225 ευρώ είναι αύξηση στις κύριες οφειλές και τα 293.442.843 ευρώ αύξηση στα πρόσθετα τέλη. 
Κάτι που σημαίνει ότι πολλοί επαγγελματίες έχουν σηκώσει τα χέρια ψηλά και δεν μπορούν να πληρώσουν τις ασφαλιστικές τους εισφορές!
Και τι σημαίνουν οι τεράστιες ληξιπρόθεσμες οφειλές από δω κι από κει; Ότι είναι περισσότερο από σίγουρο πως μόλις λήξει το 3ο Μνημόνιο, θα φέρουν και 4ο!
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου