Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».
ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη, 26 Ιουλίου 2017

ΑΝΑΤΡΟΠΗ στην ΙΣΤΟΡΙΑ! Βρέθηκε ΟΙΚΙΣΜΟΣ τους 5300 πΧ στην Ελλάδα...

 Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Λάρισας, ο Δήμος Τεμπών, μια ομάδα αρχαιολόγων και προ- πτυχιακών και μεταπτυχιακών φοιτητών Αρχαιολογίας, κατάφεραν να αποκαλύψουν τη ζωή που αναπτύχθηκε στην περιοχή του Μακρυχωρίου στη Λάρισα, φέρνοντας σήμερα στην επιφάνεια έναν πολιτισμό που αναπτύχθηκε εκεί πριν από 25 αιώνες.
Η αντίστροφη μέτρηση του ρολογιού του χρόνου ξεκίνησε την ημέρα που τα έργα κατασκευής του παράπλευρου δρόμου της νέας εθνικής οδού στην κοιλάδα των Τεμπών, στο Μακρυχώρι, σταμάτησαν πάνω στα απομεινάρια του αρχαίου οικισμού.
Μόλις είχε αρχίσει το ταξίδι μιας νέας σημαντικής πορείας αναζήτησης στοιχείων του ιστορικού παρελθόντος της περιοχής, με ευρήματα υποσχόμενα σημαντικές αποκαλύψεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου