Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Κυριακή 30 Ιουλίου 2017

Η Ιταλία στέλνει το Πολεμικό Ναυτικό στις ακτές της Λιβύης για τους ΛΑΘΡΟμετανάστες

Ο πρωθυπουργός Πάολο Τζεντιλόνι ανταποκρίθηκε στο αίτημα για βοήθεια από τη Λιβύη - Σκοπός είναι να εμποδιστεί η δράση των διακινητών
Την αποστολή των ειδικών δυνάμεων του Ναυτικού στη Μεσόγειο, προκειμένου να μειωθεί η ροή των ΛΑΘΡΟμεταναστών προς τις ακτές της χώρας, αποφάσισε η ιταλική κυβέρνηση.
Όπως δήλωσε ο προσωρινός πρωθυπουργός Πάολο Τζεντιλόνι, σκοπός είναι να εμποδιστεί η δράση των διακινητών και να ελεγχθεί το προσφυγικό κύμα και η κρίση.
Η απόφαση ελήφθη μετά από αίτημα της κυβέρνησης της Λιβύης, τόνισε ο κ. Τζεντιλόνι, ο οποίος δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη.
Από το 2014, πάνω από 600.000 πρόσφυγες και μετανάστες έχουν διασχίσει τη Μεσόγειο με προορισμό τις ιταλικές ακτές, ενώ χιλιάδες άνθρωποι έχουν αφήσει την τελευταία τους πνοή στα παγωμένα νερά.

Μέχρι τώρα, η δράση του Ναυτικού και των δυνάμεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης περιορίζονταν στα 12 ναυτικά μίλια από τις ακτές της Λιβύης, κάτι που θα αλλάξει μετά τη συμφωνία με την αφρικανική χώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου