Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Κυριακή 30 Ιουλίου 2017

Αυτή είναι η Θεϊκή διατροφή που «ξεβουλώνει» τις αρτηρίες!!

διατροφή αρτηρίεςΌταν μιλάμε για βουλωμένες αρτηρίες αναφερόμαστε στην αρτηριοσκλήρυνση, δηλαδή τις στενώσεις που υφίστανται οι αρτηρίες λόγω της σώρευσης λιπωδών ιζημάτων στα τοιχώματά τους. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα οι αρτηρίες να γίνονται πιο στενές από το φυσιολογικό, να δυσχεραίνεται η ροή του αίματος και να προκαλούνται καρδιακά επεισόδια και εγκεφαλικά....
Σύμφωνα με τους επιστήμονες οι στενώσεις των αρτηριών μπορούν να αντιστραφούν με την κατάλληλη διατροφή.  Οι ειδικοί μελέτησαν 140 άνδρες ηλικίας 40 έως 65 ετών, οι οποίοι αντιμετώπιζαν πρόβλημα περιττών κιλών (ήταν υπέρβαροι).  Τους ζήτησαν να ακολουθήσουν μία από τις εξής τρεις δίαιτες: μεσογειακή, δίαιτα λίγων λιπαρών και δίαιτα λίγων υδατανθράκων. Οι ερευνητές ζήτησαν επίσης από τους εθελοντές να καταγράφουν καθημερινά ό,τι έτρωγαν σε ημερολόγια διατροφής.  Όπως διαπίστωσαν, έπειτα από δύο χρόνια δίαιτας οι στενώσεις των αρτηριών στους εθελοντές τους είχαν ελαττωθεί κατά 5%.  Χρησιμοποιώντας τρισδιάστατες απεικονίσεις, οι ερευνητές μέτρησαν το πάχος του τοιχώματος στις καρωτίδες αρτηρίες των εθελοντών, όπως αναφέρει το xorisorianews.  Οι καρωτίδες είναι οι μεγάλες αρτηρίες του λαιμού που τροφοδοτούν με αίμα τον εγκέφαλο.  Οι μετρήσεις έγιναν κατά την έναρξη της μελέτης, καθώς και δύο χρόνια αργότερα. Οι ειδικοί παρατήρησαν ότι και οι τρεις δίαιτες συρρίκνωσαν τις στενώσεις, ενώ μειώθηκε και η αρτηριακή πίεση των εθελοντών.  Η μελέτη υποδεικνύει ότι έως ένα βαθμό μπορεί να επιτευχθεί αντιστροφή και χωρίς φάρμακα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου