Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Δευτέρα 31 Ιουλίου 2017

Κωλοτούμπες “Καμμένων”: Δήλωναν ότι θα καταψηφίσουν την προκλητική διάταξη για τον Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ – Τελικά την ψήφισαν!



Μια τραγελαφική κατάσταση, ενδεικτική της πολιτικής γελοιότητας, της αδίστακτης ψηφοθηρίας και εξουσιολαγνείας του θνησιγενούς μορφώματος του Π. Καμμένου καταγράφει με σχόλιό της η εφημερίδα “Παραπολιτικά”.
Πρωταγωνιστής αυτής της νέας πολιτικής κωλοτούμπας ήταν ο νεοεκλεγείς αντιπρόεδρος της Βουλής, Δημήτρης Καμμένος, ο οποίος το μεσημέρι της Δευτέρας το έπαιζε “επαναστάτης” και δήλωσε στους διαδρόμους της Βουλής ότι δεν θα ψηφίσει την διάταξη για την κάλυψη των δικαστικών εξόδων του πρώην επικεφαλής της ΕΛΣΤΑΤ, Γεωργίου.

48 ώρες μετά βέβαια ξεφτιλίστηκε (έχουν πάθει ανοσία στην κωλοτούμπα και την ξεφτίλα), καθώς δήλωσε ένα μεγαλοπρεπές “ναι” στο εν λόγω νομοσχέδιο και ψήφισε την συγκεκριμένη διάταξη, μιλώντας ως εισηγητής των Ανέλ στην αρμόδια επιτροπή.
Από την μια στηρίζουν την εθνομηδενιστική κυβέρνηση και ψηφίζουν όλα τα ανθελληνικά και μνημονιακά μέτρα και από την άλλη θέλουν να το παίζουν και επαναστάτες…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου