Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».
ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Δευτέρα, 10 Ιουλίου 2017

ΕΚΤΑΚΤΟ! ΑΝΟΙΞΕ Η ΓΗ ΣΤΗ ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΔΥΕΙ ΕΛΛΑΔΑ: ΤΑΦΟΣ 2.300 ΕΤΩΝ ΑΝΑΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΣΤΗ ΣΑΜΨΟΥΝΤΑ!

Δεν εξηγείται  διαφορετικά,  τα  ποτισμένα με αίμα «άγια χώματα» της Μικράς Ασίας μας «ξερνάνε» συνέχεια Ελλάδα, καταδεικνύοντας σε όλο το πλανήτη  τον αληθινό «νοικοκύρη» αυτής της τεράστιας περιοχής.... Όσοι μήνες, χρόνια και αιώνες να περάσουν δεν πρόκειται ποτέ  οι Τούρκοι να φτιάξουν ούτε το ένα χιλιοστό από αυτά που έχτισαν , στόλισαν , και δημιούργησαν οι ένδοξοι πρόγονοι μας σε αυτή την γη. Στην συγκεκριμένη περίπτωση στα χώματα του ελληνικού Πόντου ....

Σήμερα δημοσιοποιήθηκε η ανακάλυψη ενός ταφικού  μνημείου  2300 χρόνων της ελληνιστικής εποχής,  σε ένα εργοτάξιο στη βόρεια επαρχία της περιοχής Canikli στην ευλογημένη περιοχή της Σαμψούντας .

Το μνημείο ανακαλύφθηκε κατά τη διάρκεια ενός εξωραϊσμού και των  ανασκαφών  που διεξάγονται από το Δήμο  Σανίκ από την  υπηρεσία  αρχαιολογίας της Σαμψούντας , στο πλαίσιο  έργου «15η Ιουλίου το βουνό των μαρτύρων», αναφέρει ο τουρκικός τύπος .

533
Ο θάλαμος βρίσκεται στον αρχαιολογικό χώρο στη γειτονιά του Toptepe.

Τον ταφικό θάλαμο περιστοιχίζουν τοιχώματα των οποίων η οικοδομική τεχνική  είναι περίτεχνη , και έιναι  όντας κατασκευασμένος από φυσική πέτρα, ενώ ανακαλύφθηκε και ένας διάδρομος μήκους 12 μέτρων μήκους , που ονομάζεται «δρόμος ».

Το ταφικό μνημείο έχει τοξωτό  διάδρομο με  ύψος περίπου 2,8 μέτρα και πλάτος 2,5 μέτρα.

Η Σαμψούντα ( γνωστή και ως Αμισό ), κατοικούνταν από το 760 – 750 π.Χ. από Μιλήσιους κατοίκους οι οποίοι με το εμπόριο τους  οδήγησαν την πόλη τους στην ακμή , κατασκευάζοντας τα εξαιρετικά αυτά έργα.

Εμείς  απλώς υπενθυμίζουμε ότι Ελλάδα δεν είναι μόνο ότι περικλείεται στα στενά γεωγραφικά όρια του σημερινού ελληνικού κράτους, αλλά συμπεριλαμβάνει πολύ μεγαλύτερες γεωγραφικές εκτάσεις και εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Αυτό δεν πρέπει να το λησμονούμε ποτέ.
pentapostagma.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου