Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τρίτη 18 Ιουλίου 2017

ΕΞΑΥΛΩΝΟΝΤΑΙ οι ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ! Ένα-Ένα πέφτουν τα Προπύργια...



Τελικά ο συριακός στρατός κατάφερε και ανέκτησε τον έλεγχο σε μία σειρά πετρελαιοπηγών στην επαρχία της Ράκα, επικουρούμενος από την πολεμική αεροπορία της Ρωσίας, παρά της αντίσταση των τζιχαντιστών.
Το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο Ikhbariyah επικαλέστηκε πηγή από τον στρατό, σύμφωνα με την οποία οι κυβερνητικές δυνάμεις κατέλαβαν τις πετρελαιοπηγές Ουαχάμπ, αλ Φαχντ, Ντμπαϊσάν, αλ Κσιρ, Άμπου αλ Κατάτ και Άμπου Κατάς όπως και άλλα χωριά
στην περιοχή.
Οι περιοχές με τις πετρελαιοπηγές εκτείνονται νότια της πόλης Ρασάφα, όπου επίσης υπάρχουν πετρελαιοπηγές και τον έλεγχο της οποίας ανέκτησε ο στρατός τον περασμένο μήνα, στην πρώτη μεγάλη νίκη επί των τζιχαντιστών στην επαρχία.
Με την τελευταία τους αυτή νίκη, ο συριακός στρατός σφίγγει τον κλοιό σε μια περιοχή που εκτείνεται από την ανατολική επαρχία Χάμα στην ανατολική Χομς έως τα όρια των επαρχιών Ράκα και Ντέιρ Ζορ, έγινε γνωστό από τη ΜΚΟ Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.
Επόμενος στόχος των κυβερνητικών δυνάμεων είναι η ανακατάληψη της πόλης Σούκνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου