Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».
ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τρίτη, 11 Ιουλίου 2017

Γιαννουσάκης: Πολιτικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ με επισκέπτονταν στη φυλακή

Νέα τοποθέτηση του ισοβίτη ενώπιον του Πενταμελούς Εφετείου Αναστολών Πειραιά, που απέρριψε το αίτημά του για αναστολή εκτέλεσης της ποινής του
Για πολιτικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ με θέσεις στη δημόσια διοίκηση που τον επισκέπτονταν στη φυλακή μίλησε, τοποθετούμενος ενώπιον του Πενταμελούς Εφετείου Αναστολών Πειραιά, ο ισοβίτης για την υπόθεση του Νoor 1, Μάκης Γιαννουσάκης.
Ειδικότερα, ο Γιαννουσάκης που επέστρεψε στη φυλακή μετά την απόρριψη του αιτήματός του για αναστολή εκτέλεσης της ποινής του, είπε: «Είναι η πρώτη φορά που οι εκβιαστές έχουν εκπρόσωπο  Τύπου. Αυτός έγραψε δημοσίευμα ότι ήρθε πρώην υπουργός της ΝΔ στη φυλακή να με πείσει να αλλάξω την κατάθεσή μου. Είναι όμως ερασιτέχνες λασπολόγοι γιατί ούτε από τοπική της ΝΔ δεν έχει έρθει κάποιος να με επισκεφθεί. Αντίθετα έρχονταν στελέχη πολιτικά του ΣΥΡΙΖΑ με θέσεις στη δημόσια διοίκηση.
Είναι ξεκάθαρο ότι μιλάμε για εκπρόσωπο Τύπου των εκβιαστών». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου