Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Κυριακή 9 Ιουλίου 2017

Οι δημοσκοπήσεις είναι όλες ανάξιες λόγου

Αποδείχτηκε άλλωστε αμέτρητες φορές πρόσφατα. Όργανο προπαγάνδας και δημιουργίας εντυπώσεων. Ποιος σοβαρός άνθρωπος ασχολείται με την φούσκα που ονομάζεται εταιρεία δημοσκοπήσεων στην Ελλάδα;
Ρεαλιστική εκτίμηση: Πέταμα απο Βουλή του γελοίου Λεβέντη, Ποτάμι, Ανελ που είναι καθαρά ανίεροι και κολαούζοι. Μπαίνει Τζήμερος που για μένα πρέπει να μπει. Ενισχύεται η ΧΑ ίσα για να την νιώθουν στον σβέρκο τους μαζί με Τζήμερο και να έχουν τον φόβο. Θα πέσει το κλάμα της αρκούδας. Είναι το χειρότερο που μπορείς να τους κάνεις. Φώφη παραμένει βουλή γιατί ακόμα υπάρχουν χαιβάνια μπασοκοψηφοφλώροι που θα ψηφίσουν. ΚΚΕ θα παραμείνει γιατί ακόμα υπάρχουν κάτι κνίτες και γέροι κομμουνιστικά απολιθώματα που τους ψηφίζουν όσο θα ζουν τέλος πάντων, και Κούλης πορδηπουργός γιατί τον θέλουν οι Γερμανοί να σκεπαστεί και η Ζήμενς με τα εξοπλιστικά και να ολοκληρώσει και το τζαμί που έχει τάξει στους απο πάνω. Έχουμε λοιπόν και λέμε: ΝουΔούλες-Ψύριζα-ΧΑ-Μπασοκ-ΚΚΕ-Τζήμερος. (Τα ποσοστά παίζονται γιατί η δυσαρέσκεια είναι πολύ μεγάλη) Απο ΝουΔούλους δεν γλυτώνουμε, το Ψύριζα είναι το νέο Μπασοκ και δυστυχώς θα υπάρξουν ζώα που θα τους ξαναβάλουν βουλή αν και δεν ξέρω με τι ποσοστά, ΚΚΕ-Φώφη παραμένουν σαν φαντάσματα του παρελθόντος αλλά όλο και κάποιοι λοβοτομημένοι θα τους ψηφίσουν ενώ θα έπρεπε να βγούν εκτός βουλής ΚΑΙ αυτοί, και ΧΑ-Τζήμερος για ατελείωτες φάπες και ξεβρακώματα γιατί χρειάζονται σαν σθεναρή αντιπολίτευση στους υπόλοιπους δεξιόστροφους και αριστερόστροφους γλίτσες, αλλιώς θα ασυδοτήσουν ασύστολα. Δεν μπορώ να σκεφτώ ρεαλιστικότερη προσέγγιση δεδομένης της κατάστασης και των σκουπιδιών που έχουμε στην Βουλή. Όποιος έχει καλύτερη πρόταση καλοδεχούμενος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου