Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».
ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη, 5 Ιουλίου 2017

ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ! Ο ΣΥΡΙΖΑ ΔΕΝ ΣΤΗΡΙΖΕΙ τον ΚΑΜΜΕΝΟ...Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida, στην ψηφοφορία που γίνεται σήμερα στη Βουλή για τις επιπλέον θέσεις αντιπροέδρων (με βάση τον νέο κανονισμό) πολλοί βουλευτές από την τάση των 53+ δεν θέλουν να ψηφίσουν την πρόταση των ΑΝΕΛ που είναι ο
βουλευτής Δημήτρης Καμμενος.

Οι βουλευτές διεμήνυσαν στο Μέγαρο Μαξίμου την αντίρρηση τους υπενθυμίζοντας τον λόγο για τον οποίο ο κ.Καμμενος ετέθη εκτός κυβέρνησης τον Σεπτέμβρη του 2015, λίγες ώρες μετά την ορκωμοσία του για αντισημιτικού περιεχομένου αναρτήσεις σου διαδίκτυο.

Μάλιστα ο υψηλός αριθμός βουλευτών που διαφωνούν με την επιλογή Καμμένου και θέλουν να καταψηφίσουν έβαλε σε σκέψεις την κυβέρνηση που δε θέλει αυτή τη στιγμή ένα ακόμα ενδοκυβερνητικό μέτωπο και όλη την ημέρα χτες έγινε pressing στους βουλευτές να αλλάξουν γνώμη.

Πολλοί πάντως εμφανίζονται αποφασισμένοι να μην ψηφίσουν τον κ.Καμμενο και ενδέχεται να απουσιάζουν γι αυτό το λόγο ή ενδέχεται να απουσιάσουν από την ψηφοφορία.
iefimerida

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου